Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arturo.gto

dlaczego tak mało dziewczyn chodzi na wysokich obcasach

Polecane posty

Gość gość
Ja chodze tylko na obacasach;) 4-8 cm, nie wiecej i nie wyobrażam sobie jakiś trampek:o

Gość bo to niewygodne
niebezpieczne i znieksztalca nogi, powoduje czesto odciski, krzywy paluch, uposledza krązenie. Chinczycy tez mieli cos do powiedzenia w temacie butow...seksownych... Czasaem mozna, ale nie stale

Gość ixiiiiiiiiiiii
hehe bo wiele nie umie, i czes nie moze :D widziales jak dziewczyny "rzucaja" sie na obcasach?:) i zamiast sexy wygladaja smiesznie:) z reszta swiat musi byc rozny :D masz sexbomby na ponad 10 cm szpilach i zwykle chodzace na 2-4 lub plaskich:P jakbys chcial zeby twioja latala cale zycie na obcasiskach to od razu zafunduj jej dobrego masazyste i ortopede:P

Gość gość
A ja właśnie czuje dyskomfort na płaskim obcasie:o Czuje, jakby pięta mi leciala do tylu i chodze jak jakas kaczka kiwając sie na boki:o

czasem tak, ale zeby codziennie 8 godzin w pracy i jezcze latac po miescie w obcasach to przesada jak jakas impreza to owszem i nosze

Gość kurde .....
bo są kurwa niewygodne

Oczywiście! Im brzydsza im mniej szansy na zarazki.. najwężej gryby w pieczarkarni.. ale to nietrudno leczyć.

Gość polen
a uprawiałyście kiedyś seks mając na nogach szpilki ,nic tak nie podnieca