Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mar.Rybcia77

jak mam przełamac strach bym mogła na nowo ulożyć sobie życie

Polecane posty

Gość Mar.Rybcia77

Jesten po dwóch przejściach mam 2 dzieci z pierwszym facetem rozeszłam się bo gdy urodziłam dziecko myślał ze jestem jego własnością i podniósł na mnie rękę.Po 4 latach wziełam slu z drugi facete układało nam się fajnie urodziłam syna po 2 latach tego małżeństwa dowiedziałam się że mój mąż mnie zdradza więc się z nim rozwiodłam od ponad 3 lat wychowuję sama dzieci.A gdy teraz spotkam jakiegoś mężczyzne i wyczuję że zaczyna mnie podrywać od razu go odpycham i robię się wredna.Poprostu boję się żeby znowu nikt mnie nie skrzywdził .

Gość to nic nie da
zostaniesz starą panna z 2 dzieciaków :classic_cool:, ...tffu!! rozwódką :D kiedy dzieci dorosną i się wyprowadzą, przygarniesz 30 kotów a po roku wyjedziesz do Tworek:classic_cool:, dostaniesz łóżko obok Wiolki Willas i będziesz żyła tam długo i szczęśliwie do końca swoich dni 🖐️

Gość Mar.Rybcia77
ciekaweczy ty też przeżyłeś coś takiego?

Chyba zła godziną wybrałaś na poważną rozmową... srednia o tej godzinie to 16 lat... Powiem tylko głowa do góry, zycie nie skończy się na same wpadki.. Ułorz sobie świat. śczeście jest.. ale w nas. trzeba chcieć i popracować na nia.

Gość Mar.Rybcia77
dzieki RENO

Gość reno1965.
jestem smierdzacym sperma i kaczymi odchodami cwelem ktorego tyraja 16 letnie dzieciaki :classic_cool:

Gość kiler
jak ciebie ten temat nie interesuje to spier.alaj śmierdzacy śmierdzielu

Gość kiler
Mar. nie martw sie tym smrodem powużej

Gość kiler
Przede wszystkim nie możesz uogólniać ,ale też nie ufaj odrazu nikomu.Daj sobie czas i sprawdzaj różne ekstremalne sytuacje ....co by było gdyby.... to też daje pewien obraz o partnerze

przedw wszystkim kobieto bierz hormony albo załóż spiralę...czyli bądź w końcu odpowiedzialna!!! co facet to rodzisz dziecko??????? no chyba,że twoim powołaniem jest rodzić? ale jk sobie tak \"naklepiesz\" jaki facet na to pójdzie?????przemyśl dobrze radzę.

ja cie nie rozumie Jezeli masz dzieci to znaczy ze juz masz rodzinę a facet jest ci potrzebny do seksu a nie do mieszkania .Ile masz lat bo jezeli jestes młoda to wez sobie faceta na noc i rano niech idzie do domu albo lepiej idz ty do niego na seks bez zobowiazan Tylko pamietaj o zabezpieczeniu sie bo i tak masz za duzo dzieci jak na twoj status

No to chuujnia. :O Nie ma co. Jedyny sposób rozwiązania, jak dla mnie, to postaraj się być bardziej nie zależna. Pewna siebie a zaczniesz przyciągać do siebie bardziej wartościowszych mężczyzn. Nie zawsze się układa i trzeba być jakoś na to przygotowanym. Kobietą zawsze jest trudniej.