Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszeszek

Cz zawsze w pierwszych tygodniach kobiecie w ciąży jest niedobrze?

Polecane posty

Gość oszeszek

Cholera, pół zycia wymiotowałam w autobusach, etc. i jakoś mi się to nie uśmiecha:o Ale to chyba nie jest reguła, prawda?

ja w pierwszych tygodniach ciazy wymiotowałam tylko 4 razy wiec w moim przypadku nie było zle :-)

u mnie zaczal sie 8 tydzien, i jedyne co mi przeszkadza to od 5 tyg. lekkie mdlosci ..od czasu do czasu, ale jezeli cos natychmiast zjem np. tosta, oby nic slodkiego, to czuje sie lepiej, takze z tym wymiotowaniem to chyba nie regula.. odpukac...

Gość ololoaaa
ja nie miałam wymiotów ani raz w czasie ciaży- nie było mi nawet niedobrze :) wogóle nie maiałam żadnych przykrych dolegliwosci typu własnie nudności, większy lub brak apatytu, kompletnie nic!! gdyby nie rosnący brzuszek wogóle nie wiedziałabym że jestem w ciazy : ) a teraz pod koniec ciąży też nie mam takich dolegliwości jak opuchniete nogi dłonie i twarz, jakieś pryszcze, zmieniona cera, skurcze łydek - kompletnie nic! ktoś mi powiedział że ciąża bez przykrych dolegliwości to jak wygrana na loterii :)

Nie, nie zawsze.... mi tylko chciało się spać po południami :) Zrobiłam 3 testy i każdy wskazywał na brak ciąży, a tu proszę...jednak....moja kruszynka przyjedzie na świat za jakies 3 tygodnie :)

Gość guuuga
to zalezy od ososby , ja wspominam bardzo zle...do 15 tyg zle sie czulam;/

Odpukac, ale u mnie koniec 8 tygodnia i tez raczej nie mam nudnosci a te co sa ( delikatne) , sa zwiazane z nadwrazliwoscia na zapachy. Ale jeszcze wszystko moze sie zmienic. I z tym spaniem racja :) Moglabym ciagle :D

Ja do 12 tygodnia mialam takie mdlosci, ze nie moglam wstac z lozka a spalam po 16 godzin na dobe. Teraz jestem w 23 t. i ani nie spie w dzien ani nie mam mdlosci. Jem jak smok!!!