Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

istniejee

Kryzys Osobowości?

Polecane posty

Czym jest kryzys osobowości? Tym ze nie wie się kim jest ale w sensie psychicznym czy fizycznym? ;( Prosze powiedzcie mi

Gość BeznadziejnaosobaWkurwionaa
raczej w [psychicznym sensie w fizycznym to był by transkesualizm a po co ci to ?

kryzys osobowisci jest wtedy, gdy idzies po druga butelke wina do sklepu, ale wiesz, ze mozesz wypic tylko jedna...a rano budzisz sie i zauwazasz, ze wypilas trzy... :classic_cool:

Heh:D ahaa..;) To juz wiem ^^ czyli.. kim jestem, ze sama siebie nie znam? Ot tak , potrebuję, chciałam wiedzieć czy dobrze myśle. ;)

Heh:D ahaa..;) To juz wiem ^^ czyli.. kim jestem, ze sama siebie nie znam? Ot tak , potrebuję, chciałam wiedzieć czy dobrze myśle. ;)

Gość Tadelala
Podobno takich jak ja każdego roku rodzi się ok. 2% , ktoś może powiedzieć, że to jest błąd natury ale takie osoby naprawdę istnieją. Rodzina żyła w biedzie i ubrania z darów dostawaliśmy, moja siostra zawsze dostawała nowe ubrania a ja byłem młodszy, mały chłopiec musiał nosić ubrania, które na siostrę już były za duże, rodzice mnie ubierali w sukienki i rajstopy, buty też miałem po siostrze i tak było nawet w czasie szkoły podstawowej, bardzo podobny byłem do siostry, więc nawet nas mylono i wiele razy ktoś mnie zapytał , czy jestem Dorotą ? Teraz już jestem w wieku 26 lat i jestem na swoim, moja siostra również ma własny dom ale bardzo często się spotykamy, gawędzimy , chyba nigdy się nie kłóciliśmy. Być może lata młodzieńcze i czasy biedy spowodowały, że często wchodzę do 'szmateksu' i oglądam sukienki lub spódnice wystawione na sprzedaż , czasem kupię dla siebie sukienkę i w sukience chodzę po domu lub idę wynieść śmieci, jestem szczęśliwy gdy zakładam sukienkę i buty na obcasie i oglądam się w lustrze :) czy mam tak zwane zachwianie 'osobowości' ?

Oo.. Nieźle, wg mnie tak. Kto się jeszcze wypowie? Hm..ciekawe..