Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maarcheewkaa

oryginalny prezent dla chlopaka...

Polecane posty

Gość maarcheewkaa

hej:) co byscie poradzili jako prezent (urodzinowy) dla chlopaka (potencjalnego)...?? chcialabym cos oryginalnego, ale nie bardzo kosztownego, bo z kasa cienko:P macie jakies fajne pomysly?:)

Gość dla mnie na przykład
i mówię to najbardziej serio jak się da, o wiele więcej wart niż nawet jakiś prezent za kilkaset złotych, byłby jeden pocałunek dziewczyny

Gość dla mnie na przykład
piszę tak ponieważ znam Pana Tadeusza na pamięć a nigdy nie trzymałem dziewczyny za rękę :)

Gość maarcheewkaa
bokser:) wiec nie wiem co do tego..?:| buziaka i tak dostanie (zreszta nie jednego hehe;)) wiem ze dla niego tez to ze spedzi ten dzien ze mna (zadko sie widujemy, rozne miasta:/) to najlepszy prezent (oj co za brak skromnosci..) no ale cos jeszcze chcilabym...:)

Gość maarcheewkaa
hehe no fakt bokser- bokserki hehe;) a cos innego? bielizna to takei oklepane raczej...

Gość moze tak moze nie
a moze swoje zdjecie w ramce. tani a uroczy :)

Gość maarcheewkaa
swoje nie:) ale wspolne chcialam tez:) kurcze dla jakiegokolwiek faceta zawsze mam problemy:P (albo bardzo czeato przynajmniej) a kobietom (mamie, babci, przyaciolce, siostrez) nigdy! ciezko noo:) moze jakies jescze pomysly:)?

Gość moze tak moze nie
no pewnie moze byc wspolne :) to moze jakas mila pudusia wypsikana twoimi perfumami

Gość pomysł...
Ja bym poszła na całość - poprosiła zaufaną kumpele by zrobiła mi ładny, gustowny i w dobrym smaku akt (niby rozebrana ale nic nie widac;)) np. jak leże na kanapie, obrobiła go w photoshopie i wygrukowała w najwiekszym formacie w zakładzie fotograficznym (koszt wydruku - forma 2 razy A4 to ok 7 zł) a później wpakowała to w antyrame. Ale to raczej pomysł dla pary z dłuższym stażem i nie dla dzieciaków:)

Gość maarcheewkaa
hehe fajny pomysl z tym aktem;) ale to moze kiedys;)