Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vector art

Co o tym są dzicie ?

Polecane posty

Gość dzień świstaka
postać....zrobić bardziej płynny obrys kolory rzecz gustu... postać podział na czarną plamę i pusty obrys włosów??? po co, albocałkowicie pozbyć sie dolnej krawędzi fryzury alb tą plamę równiez zamalowac..szarość bądż coś z plaety reszty planszy kompozycja trochę ucieka na lewo...ale moze to subiektywne odczucie.. ogólnie całkiem fajne... aha nei podobają mi sie jeszcze z tych niebieskich frazesów te które są robione przy pomocy jakiegoś efektu rozmazania centrycznego.....powinny być czyste geometryczne ślimaki bądz juz zastosowane pierścienie

Gość dzień świstaka
i jeszcze mała uwaga...sorry ale nie mam zamiaru sie znęcac nad tym obrazkiem, po prostu piszę co widzę...te białe koła z czerwonymi obwódkami, nie wiem czego to jest winą ale odcinają sie te ich czerwone obwódki od tego czerwonego płomieniaktóry jak rozumiem jest w tym samym kolorze...może to wina eksportu do jpega, badż kształt ma ustawiony obrys na Hairline??? nie wiem ale psuje czystość...

Gość vector art
dzięki za uwagi , Adobe Illustratora mam od trzech dni ;) więc trochę eksperymentuję ,żeby go poznać :) po opanowaniu Photoshopa czas na ten program. Czerwone koła wyróżniły się właśnie po eksporcie do jotpega ;) .

Gość dzień świstaka
tak jeszcze na mój gust...masz ustawioną tak kompozycję że czerwone bąble chcący bądz niechcący podkreślają skręcenie tłowia postaci...w dodatku na lewo są symbole jescze to podkreślające...niebieskie frazesy stają się przy tym martwym tłem....albo umij parę ślmaków z prawej strony albo dodaj z 1 bądż dwa w stronę górnego lewego rogu...wtedy przesuwając caość na prawą stronę masz efekt"perspektywy" jednoczesnie robi się trochę oddechu po lewej i symbole płci już tak nie uciekają na lewo...tak mi się to widzi:P