Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alexsia

Perfumy na Allegro - jak to z nimi jest? bo zwariuję

Polecane posty

Pytanie. Jak to jest z tymi perfumami na allegro. Są aukcje gdzie perumy kosztują prawie tyle co w sklepach ok 200zł a są np te same u innego sprzedawcy za 55zł, gdzie sprzedawca ZAPEWNIA ze perfumy są oryginalne i ze takie tanie bo sprowadzane albo z wyprzedaży w angli itp. no i są aukcje od 1zł za ORYGINAŁY ale tu mnie zastanawia ze takich aukcji jest pełno ale sprzedawcy nie mają kompletnie rzadnych komentarzy i nie sprzedają innych perfum tylko pojedyńcze sztuki. Powiedzcie mi czy to są 100% oryginały kradzione czy co ze takie tanie czy podróby? a jak podróby to jak można tak kłamać i nabierać ludzi? No sami zobaczcie jak oni przekonują do oryginalności!!!! Mam kupić i uwierzyć że oryginalne??? proszę poradżcie mi http://www.allegro.pl/item261467724_lancome_miracle_100ml_od_1z_mega_okazja_.html http://www.allegro.pl/item262136507_gucci_envy_me_2_100_ml_super_okazja.html http://www.allegro.pl/item262491797_jadore_od_christian_dior_eau_de_parfum_100ml_.html

ale to są przecież wszystko licytacje ! ostateczna cena bedzie pewnie zbliżona (choć pewnie trochę niższa)do sklepowej

Gość +waniliowa+
Sama jestem ciekawa, moze wypowie sie ktos kto juz kupowal perfumy na allegro?

no? nikogo nie ma? widzę ze nie ma naiwnych co kupiują na allegro perfumy? ja nie chcę być tą pierwszą, proszę poradźcie coś

Zaryzykowalam i kupiłam- perfumy były oryginalne, z tym, że był to tester, ale w opisie aukcji było to zaznaczone. Gdy kupiłam drugi raz- u innego sprzedawcy, okazały sie tania podróba, takie mozna kupic na targowisku za 18,00zł. Juz nie zaryzykuje wiecej.

Gość candywoman
jesli nie masz pewności to wygoogluj sobie jak wyglądaja oryginalne perfumy, czesto różnia sie szczegółami w opakowaniu poza tym, perfum nie kupowałabym u kogos bez komentarzy była kiedyś stronka Imki o kupowaniu perfum na Allegro, jak znajdę to tu podrzucę

Jak kupujesz za 50 zł to na pewno nie jest to oryginał. Ktoś pisał, że jest to licytacja i ostateczna cena i tak dojdzie do ceny sklepowej. Jednak często sprzedający daje też opcję kup teraz. Ja perfumy kupiłam 2 razy. Cena była zbliżona do sklepowej, choć niższa. Perfumy to były testery, ale było o tym napisane na stronce. :) Na pewno były oryginalne.

no to sobie poczytałam i wiem mniej więcej jako odróżniać aukcje podróbek od oryginałów ale co powiecie na taką aukcję: http://www.allegro.pl/item263214960_dior_j_adore_100ml_tester_gwarancja_wys_gratis.html Napisane jest że \"Oryginał\" i że można przed przyjęciem paczki otworzyć ją i sprawdzić czy wszystko ok. No więc jakim cudem skoro oryginalne perfumy 100ml w perfumerii kosztują podnad 300zł a te tutaj stówkę??? Czy fakt że to jest tester az tyle zmienia? Czy testery tez podrabiają?

Gość upupupupuououoou

Gość ja znam tylko jedną
Większość to oszuści. Sprzedają podróby.

Gość iiiiiiiiiiiiiz
ja juz zamowilam pierwszy i ostatni raz na allego- mialy byc oryginaly, ze tanio zakupione w anglii itd itd srelemorele - okazuje sie ze smierdzaca podroba az zenujace to bylo. Choc przyznaje ze jak w jednej rece trzymalam oryginal a w drugiej ta podróbę to opakowania baaaardzo podobne! Generalnie nie polecam allegro:(