Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patty diphusa

pomocy chyba zwariował mi avast albo kompa szlag trafił...

Polecane posty

Gość łee
o tego w 2 poście nie zauważyłam to jeszcze do usunięcia: O23 - Service: DomainService - Unknown owner - C:\Documents and Settings\Julia&Krzysztof\Dane aplikacji\tmpA.tmp.exe (file missing) O23 - Service: Microsoft Agent - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\dllcache\frehost.exe (file missing) O24 - Desktop Component 0: (no name) - file:///C:\DOCUME~1\JULIA&~1\USTAWI~1\Temp\msohtml1\01\clip_ image002.jpg

Gość vecx
to mi wyglada podejrzanie: C:\WINDOWS\System32\zquqhub.exe swoja droga, masz duzo niepotrzebnie uruchomionych procesow, ktore tylko system zamulaja.

Gość łee
no własnie też na to patrzyłam ale skojarzyło mi sie z hubami do jakiegos programu p2p :D

psia mać, już zrobiłam to coś co pierwsze mi kazałaś:D ale nic to, działam dalej:) te wszystkie procesy nie wiem po jaką cholerę są uruchomione... powinnam zapewne ze ślubnym to przedyskutować, ale na razie nie mam możliwości- co z tą/tym hubą:D wywalić czy nie???

Gość łee
jak usunęłaś te 6 wpisów które podałam na razie starczy zrestartuj kompa i powiedz czy pomogło, potem możesz też od nowa zrobić loga i wkleić zobaczymy czy wyczyscił

ok- usunęłam:) łee🌻 prawdopodobnie baaaardzo ci dziękuję, chyba, że dziś wieczorem mój szanowny małżonek dokona żonobójstwa, ale za możliwość usunięcia mnie z tego padołu, to raczej on ci będzie dziękował:D:P:classic_cool: p.s. ikonka sprawdzania poczty- zniknęła:D pozdrawiam

Gość łee
mam nadzieje ze tak źle nie będzie :D :D :D pozdrawiam