Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiwi20

co zrobić jeśli facet jest chorobliwie zazdrosny?

Polecane posty

Gość wiwi20

błagam pomóżcie mi! kocham mojego chłopaka ale jego zazdrość mnie przeraza, jesteśmy ze soba 6 lat a on zachowuje sie jak dzieciak i nic do niego nie dociera, nie chodze w żadnych mini ani dekoltach tylko ubieram sie normlanie do pracy i na studia a on ciągle ma pretensje, dzwoni pyta czy nie krecą sie wokól mnie faceci itd itd, co ja mam zrobic zeby go tego oduczyc zeby zrozumial w koncu ze to jest chore, bo tłumaczenia i rozmowy nic nie dają, aha i żeby bylo jasne, ja nie daje mu żadnych powodów do takich nieufności

Gość Twoj misiek
Skarbie ja wcale nie jestem az tak zazdrosny:*:*:*:*

serio co zrobić? albo go kopnij, bo taka zazdrość naprawdę może zatruć życie , albo...zacznij go traktować tak samo : może zrozumie, jakie to nieprzyjemne (mało prawdopodobne), może sie ucieszy, że skoro jesteś zazdrosna, to znaczy, że go kochasz (chore, ale sie zdarza)

ignoruj jego napady zazdrości, i absolutnie się nie tłumacz ja znam takie małżeństwo co facet jestzazdrosny zresztą ona nie lepsza, stwarzają sobie problemy a wg mnie one nie istnieją

Gość wiwi20
ja juz nie mam siły do niego wykańcza mnie psychicznie ale jednak chciałabym żeby to do niego dotarło :-(

Gość wiwi20
on zainstalowal podsłuch w domu .. i kamerke niby dla bezpieczenmstwa ale on pewnie cche mnie kontrolowac:( wieczorami siada i bierze sobie moja kom i czyta :( chcial haslo na maila gg :(

Gość wiwi20
hej nie podszywaj sie pode mnie!!!

tam wyzej to podszywac a co do komorki to prawda!! wam tez faceic czytają archiwum ? eski ????

Nie daj się tak traktować!! Mój chlopak też nieraz czyta moje meski,ale bardziej w żartach i zawsze pyta czy może.. Ale to co opisujesz u swojego jest nienormalne i na dłuższa metę tak nie wytrzymasz.Bądź stanowcza i powiedz mu co o tym myślisz i że nie życzysz sobie takiego traktowania.

Gość KazdyFacetaZdanie
wiwi20, Ale naprawde, mowisz ze nie dajesz powodu, to okay ale czy prawda jest taka ze duzo facetow na Ciebie zwraca uwage ? Nie mowie ze to jest zle ale moze po prostu on to widzi i to jego przeraza. Czy ty moglaszby wytrzymac dzien na dzien jak tyle dziewczyn by jego zatrzepiali ? Sproboj jego zrozumiec tez.

Uciekaj gdzie pieprz rośnie.........póki jeszcze możesz. Szkoda życia! Ja w ten sposób straciłam prawie 10 lat. Ale już jest dobrze i teraz dopiero wiem, że żyję. :D Pozdrawiam