Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemat6555555

rozwod czy beznadziejny zwiazek?

Polecane posty

Gość dylemat6555555

wczoraj maz mi wykrzyczal ze nic nie robie [mamy 2 dizeci siedze w domu z nimi,powiedzial ze nic nie robie ze tylko daje mu ,,dupy,,

Gość dylemat6555555
??????????????

Gość mądry gościu
Powiem ci szczerze że głupiego męża wybrałaś. Chyba przed slubem razem nie mieszkaliście skoro on nawet nie wie ile jest pracy przy utrzymaniu domu i opiece nad dziećmi

Gość dylemat6555555
nie nie ieszkalismy razem!!!!!!!!!!!!!!

Gość dylemat6555555
to razcej nie mzoliwe ja nie zarobie tyle co on!!!!!!!!!!!!!!!!on zarabia 3 tys

Gość mądry gościu
no właśnie nie mieszkaliście razem i to może byc przyczyną czesto tak bywa, że jak para razem ze sobą nie pomieszka przed ślubem to facet nawet nie wie jak wyglada praca przy domu. Jesli nie nauczysz faceta zmywac i sprzatac przed ślubem to później masz marne szanse. Mówię jak kobieta ale taka jest prawda

Gość mądry gościu
On zarabia 3 tys to chyba nie tak dużo jak na dzisiejsze czasy Nie chodzi o to zeby zrezygnował z pracy ale żeby choc kilka dni wziął urlop i robił w domu to co ty

To dzieci do żłobka lub przedszkola, a ty do pracy. Jak bedzie wracał i nie bedzie gorącego obiadku na stole, w domu bałagan, itd... bedzie zmuszony pomagac, to moze doceni.

Gość dylemat6555555
niby nie duzo,ale ja nie zarobie tyl emamy 2 dizeci juz mam dosyc tego!zawsze ma pospzratane,ugotowane wyprane,i po os podstawione

Gość dylemat6555555
mieszkam w malej miejscowosci wiec zlobek odpada dziecko ma 3 miesiac!

Gość mądry gościu
Niech weźmie urlop tydzień i sam sie zajmie domem i dziećmi

Gość dylemat6555555
ja wezmie urlop to odpoczywa mowi ze mu sie nalezy!!!nawet na spacer ciezko mu wyjsc z dziecmi,ja nawet nie mam czasu dla siebie!nie pamietam kiedy wyszlam gdzies z kolezankami kiedy bylam u fryziera,gdziekolwiek?!

to wspolczuje, wydaje mi sie ze trzeba go zwyczajnie uswiadomic co oznacza zajmowaniesie domem, wyjedz w dni wolene do rodziny zostaw mu dzieci. jak bezdie musial ugotowac posprzatac i zajac sie dziecmi to zrozumie ile masz pracy.

Gość mądry gościu
szkoda mi ciebie szkoda ze nie wiedziałas za kogo wychodzisz i szkoda mi twoich dzieci Ja życia poza swoją córcią nie widze. Jak wróce z pracy to żone wysyłam do koleżanki na papierosy i kawę a sam z córcią godzinami latam po parku albo buduje zamki z klocków. Zajmować się domem nauczyłem się jak rok miekszaliśmy przed slubem, gdyby nie to to pewnie tez bym uwazał że to nic wielkiego

akurat jeśli chodzi i opiekę nad dziecmi, to mieszkanie przed ślubem niewiele pomoże...ale ktoś tu dał dobą radę - wyjedź na nawet 2 dni, które bedzie miał wolne mąż, jak zostanie sam z dziećmi w domu, to zobaczy, jak sie siedzi :)

Gość nikt ci nie pomnoze
niestety jak kobieta siedzi w domu a maz pracuje to traci z biegiem czasu szacunek do tej kobiety :( i to wlasnie jest u ciebie dobrze pokazane.. zrob cos jak najszybciej!

Gość pomocna duszyczka
sluchaj zrob tak: pol sie do lozka nic nie rob zadnego jedzenia ,prania,prasowania czy sprzatania przez kilka dni i jak on sie zapyta co to ma byc co ty robilas caly dzien to mu odpowiedz: nie robilam tego co robie kazdy dzien !!! jak on bedzie widzial caly czas czyste mieszkanie ejdzenie to nigdy nei zobaczy ile czasu to zajmuje taka jest rpawda zacznij teraz nic nie robic niech zobaczy ajk szybko mieszkanie sie brudzi itd papa

Gość pomocna duszyczka
udawaj ze jestes chora i nic nie rob musz mu pokazac ile kazda rzecz wymaga czasu ja mojemu mezowi zawsze mowie:zalwazyles ze poprzatalam albo wyprasowalam ci koszule itd ciagle mowie mu co zrobilam bo inaczej myslal by ze samo sie zrobilo hehe