malenka16 0 Napisano Październik 31, 2007 Mam pytanko.. jakie sa pierwsze objawy ciazy, po jakim czasie wystepuja i w ktorym miejscu brzucha mozna odczuwac bole?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malenka16 0 Napisano Październik 31, 2007 blagam odpisujcie:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no maleńka Napisano Październik 31, 2007 trzeba było sie nie pieprzyć ze swoim miśkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternal 0 Napisano Październik 31, 2007 malenka było tysiąc topików na ten temat, poszukaj. poza tym www.google.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Październik 31, 2007 pierwszy objaw ciąży to brak miesiączki. nie ma, test i wszystko jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canberra 0 Napisano Październik 31, 2007 wpisz w szukaj \"objawy ciąży\" a znajdziesz z 1000 topików :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złata Lilina 0 Napisano Październik 31, 2007 Nie wiem dokładnie, na czym to polega, to chyba jakaś tajemna moc pajęczyny www, że Niektórym Kafeteria działa zawsze a Google nigdy :D:D:D bardzo mi się podoba :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canberra 0 Napisano Październik 31, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malenka16 0 Napisano Październik 31, 2007 prosze o odpowiedz szczera:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bleeeeeen Napisano Październik 31, 2007 Pierwsze objawy? Potworny kac i obcy goly koles kolo ciebie w lozku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MLODA MAMA16 0 Napisano Październik 31, 2007 do: bleeeee obcy koles nie bo mam chlopaka i kac tez nie bo niepije alkoholu:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość serdela Napisano Październik 31, 2007 mnie strasznie piersi bolały i tyłek mi urósł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pamela 789 Napisano Październik 31, 2007 masz 16lat i sie cieszysz z ciąży ....spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MLODA MAMA16 0 Napisano Październik 31, 2007 do: serdela a po jakim czasie te objawy mialas?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MLODA MAMA16 0 Napisano Październik 31, 2007 do pamela789 a co mam plakac? jak juz jest to jest nic nieporadze.. a placz nie pomoze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pamela 789 Napisano Październik 31, 2007 wiesz ja się boje miec dziecko a jestem starsza....dlatego podziwiam....robiłas test jestes juz pewna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malenka16 0 Napisano Październik 31, 2007 niee, nie robilam.. testu. no ale jak juz bedzie pozytywny to sie przecie niepowiesze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pamelka23 Napisano Październik 31, 2007 Mloda ma racje, nie ma sie czym stresowac, ciaza nie ciaza swiat sie nie zawali a mlodej trzeba zyczyc szczescia jesli faktycznie jest. PS. Calkiem niedawno w naszym kraju, dziewczyny wychodzily bardzo mlodo za maz i odrazu rodzily dzieci. Nie bylo w tym nic dziwnego. To ze nastolaty sie tez bzykaja to norma, tylko ze wiekszosc alo o tym nie wie albo nie dopuszcza do swiadomosci. Życie, kazdy sobie wybiera tak jak chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *.*. Napisano Październik 31, 2007 Po co zakładac tysiąc topików o objawach ciazy? Kurde nie latwiej wyskrobać 10 zl i isc do apteki po test? Albo na allegro za 1,70 kupic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość armani metka . Napisano Październik 31, 2007 Racja, kup soie test na allegro i czekaj na niego tydzień :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *.*. Napisano Październik 31, 2007 sory ale jak u dobrego sprzedawcy kupisz to na drugi dzien jest juz u ciebie listonosz z testami! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Listopad 1, 2007 A co ma sprzedawca do listonosza? Poczta działa jak chce i dobrze o tym wiem, bo sama nierzadko czekam na przesyłki polecone priorytetowe dłużej niż 4 dni (patrząc na datę nadania). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzanna valadon 0 Napisano Listopad 1, 2007 hej malenka 16.ciąża to nie koniec swiata.ale jak ze mam w pamieci siebie jako 16latkę radzilabym ci poczekac.:) a za 5lat twoj swiat bedzie inny zupelnie inny.dla ciebie i twojego przyszlego potomstwa bedzie tal lepiej.po pierwsze zmadrzejesz(nabierzesz doswiadczenia,skonczysz szkolę) i niebedziesz musiala podrzucac dzieciaczka jak kukulka mamie bo szkola.radze ci poczekac z takimi decyzjami.na szczescie pewnie to falszywy alarm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malenka16 0 Napisano Listopad 1, 2007 dzieki za odpowiedz:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach