Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolka345

solarium a ciaza?

Polecane posty

Gość wiolka345
5 tydzien -czyli jak myslisz jesli w poniedzialek pojde do ginekologa powinnien powiedziec mi cos wiecej?

Gość angelika67
otoz to ja zawolana pesymistka i katastroficzka juz sie martwie,czy aby zarodek jest zywy ,rozwija sie prawidlowo i zagniezdzil sie w macicy?testu z krwi bys mi nie sugerowala?

Gość wiolka345
to tez ja tylko zmienilam pseudonim;-)na szczescie mam tylko dwa:-)

Gość wiolka345
acha wiesz moze czy test pokazuje rowniez ciaze pozamaciczna,obumarla ,urojona lub zagrozona?probuje jeszcze przed wizyta u gina byc przygotowana na kazda ewentualnosc(nawet jesli troche przesadzam,ale nie chce sie pozniej bardziej niz bardzo rozczarowac,wiadomo roznie moze byc,ale nadzieja juz jest:-) )

Test z krwi - to już jak uważasz. Ja teraz nie robiłam i się cieszę, bo dla mnie to dodatkowy stres. A co do przypadków które wymieniasz, to nie mam pojęcia jak to jest dokładnie. Wiem że urojonej nie wykrywa i że nie ma znaczenia czy ciąża jest zagrożona czy nie. Co do reszty, to nie pomogę. Czytałam że w pozamacicznej czuje się bóle jednego jajnika i może występować krwawienie, ale czy to reguła czy wyjątek - nie wiem. Postaraj się tym nie stresować i ograniczać wizje katastrofalne :) Naprawdę polecam to usg - od razu będzie wiadomo co i jak.

Gość wiolka345
wielkie dzieki za pomoc Cyniczko!Pozdrawiam.Byc moze niedlugo bede miala jeszcze pare pytan wiec gdybys byla tak dobra...:-)