Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mierze 160 cm i mam

ŻAL MI ZE NIEKTÓE Z WAS ODCHUDZAJA SIE DO WAGI 55 KILO I POTEM SA ANOREKTYCZKAMI

Polecane posty

chodzi mi o te co pisza ze maja od 170 cm do 175 ..szok ile takich watków jest tutaj ze chca schudnąc do 55 kilo . przy takiej wadze jest sie anorektyczką jak angelina jolie..

Gość aico
Ale angelina ,ma idealna figure

to czy jest się anorektyczką nie zależy od wagi, tylko od nastawienia do jedenia. można ważyć i 50 przy wzroście 170 i nie być anorektyczką.

Gość fafasf
jestes cholerna ignorantka. nie ma zielonego pojecia o tej chorobie. zalosna jestes po prostu i tyle. to nie jest tak, ze jak juz sie wazy 55 kg to sie postanawia :od dzis bede miec anoreksje, ale bedzie fajnie! :/

a znasz choc jedną dziewczyne wazacą tyle i majaca wzrost 170 cm dajmy albo powyżej i wugladającą na NIEWYCHUDZONĄ ?BO JA NIE ZNAM.

mi też żal każdej anorektyczki, bo anoreksja to choroba. Ale nie żal mi każdej dziewczyny o wzroście 170 cm i wadze 55 kg, bo nie jest ona automatycznie anorektyczką...

Gość cvcvbcv
byc chuda/wychudzona a miec anoreksje to 2 zupelnie rozne sprawy! jakas Ty jest glupia. rece opadaja

Gość moze tak moze nie
a co cie obchodza inni ludzie patrz na swoja dupe

przepraszam, ale czy to ja jestem tą \"cholerną ignorantką\" ?? powiem tyle - znam dziewczyny chude - i wyższe i niższe. U niektórych to normalne i nie jest objawem żadnej choroby.

Gość moze tak moze nie
bo autorka nie wie co to jest anoreksja. tepa lama

Gość fafasf
nie desperansa - to wszystko bylo do autorki tego zalosnego tematu.

To jakaś paranoja! Chude czy grube........lepsze czy gorsze....... Opamiętajcie się dziewczyny. Jestem niska i chuda ale wcale nie czuję się przez to gorsza......lepsz też nie :D Lubię siebie i świat jest piękny. Pozdrawiam

Gość fafasf
no dokladnie! poza tym na szczescie kazdy lubi co innego - jedni lubia niskie i chude, drudzy wysokie i chude a trzeci kobiety o bardziej okraglych ksztaltach. ktos bedzie sie zachwycal blondynka, a dla drugi traci glowe dla rudej i piegowatej. i wkurzyl mnie ten topik bo ja mam wlasnie 173 cm i waze 56 kg. tak - schudlam. nie - nie jestem anorektyczka, ani nie wygladam na wychudzona! szczerze , to jakbym z 2 kg jeszcze schudla to moje uda wygladaly by lepiej. za to mam kolezanke 169 cm i 60 kg wagi , ktora wyglada jak patyczke. nie oceniajcie ludzi tylko wg ich wagi czy wygladu. amen :)

Gość do fasaf
fasaf a jakie masz wymiarki kochanie\?bo mam tez 56 kilo i 172 cm i ciekawa jestem czy masz podobne jak ja ..

Gość Yokoono
No coz ja sie odchudzam do wagi 39 no ,ale mam 150 cm

Gość PARIS26
A ja mam 160cm i 42kg waże. I chce przytyc do 46kg lecz mi to nie wychodzi

Gość fafasf
kurcze, dawno sie nie mierzylam ale z tego co pamietam sprzed paru miesiecy(moze wazylam z kilogram wiecej) to 89-61-91. chcialabym tak z 2cm schudnac w biodrach :) tak zeby pasowalo do biustu ;)

hehe - zajebisty topik. ja czytałam ostatnio ze Andżelina ma 175 i wazy 45 kg - tak - to jest straszne wychudzenie. ale 10 kg więcej???? ja nie znam żadnej dziewczyny ,która przy 170 i 55 kg była by wychudzona - zresztą sama jestem tego przykładem.także daaaaaruj. proszę

Gość fafasf
ostatnio ponic wazy juz 43 kg. i to faktycznie PRZY JEJ WZROSCIE jest malo. ja wygladma normalnie i tak jak napislaam - gdybym schudla jeszcze troszeczke, wygladalabyym lepiej, tylko za cholere nie moge sie pozbyc tych ostatnich kilogramow :P

Gość
ja wazylam 48kg przy wzroscie.. no.. moze 167,168.. a teraz przytylam i przy wzroscie 170 waze 54 kg.. jakos tak wyszlo:P po swietach ostra dietka:P czy jestem anorektyczką? :D

Gość 160 - 55
A ja mam 160cm i waze 56, czasem 55..Myslalam, ze to normalna zdrowa waga...

Gość quequi
tak babe lilly - jestes anorektyczka! nie wiedzialas o tym? ? :P