Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada2020

co sądzicie o imieniu Julia?

Polecane posty

pewnie, że ladne, tyle ze w dzisiejszych czasach pełno małych Juleczek wszędzie bioega, a za moich czasów tak nie było:)

Gość byle nie julia
niestety oklepane:-(

Na pewno ładne, ale drugiego tak popularnego imienia nie ma. W przedszkolu na jedną grupę dzieci przypada co najmniej 3-6 Julek.

Gość 1111111111111
baaaaaardzo popularna,za bardzo :o czasami jak widzę małą dziewczynkę i mama woła na nia Julka to wcale się nie dziwię,na moim osiedlu większość dziewczynek ma tak na imię

Gość co wy ludzie
ja wiem ze to tylko wola rodzicow! Ale ktos powinien zakazac nadawania pewnych imion przez jakis czas:-( Np. julia, oskar, kuba, kacper:-(

Gość okleeepane
co druga to julia, litosci!

Gość z Julią będzie to samo
Z Julką jest to samo co z Anką. Kilka lat temu zanotowano, że ponad milion kobiet w Polsce nosi to imię. Jeszcze trochę i z Julią będzie podobnie. Kiedy ja chodziłam do podstawówki, to miałam w klasie 4 Anki, w Liceum 3, a na studiach poznałam 10. Ja nie nazwałabym córki imieniem, które nosi co druga dziewczynka. Jest tyle innych imion.

Gość jfytfty
moja córcia ma na imię Julianna ale wołamy na nią Julka

Gość czekajac na rozum
bardzo ladne choc sporo Julek wszedzie...ale nie ma co patrzec na to wszedzie, jesli Ci sie podoba to tak nazwij swoja corke :)

Gość kafemamusia
jak masz tak dać córce tak na imię to odpuść wszędzie same julki, ja mieszkam w mniejszej miejscowości a julek dużo i lenek też, kiedyś jak poszłam z synem na szczepienie to jedna mamuśka pyta jak on ma na imię pewnie kubuś bo teraz same kubusie ale się zdziwiła że ma inaczej na imię, teraz straszna moda na takie imiona i lepiej nie krzywdzić dziecka i dać mniej popularne imię bo potem szkoła, praca i każdy tak samo będzie miał na imię porażka choć imię ładne lepiej sobie darować

Gość Haarfa
Ładne, ale bardzo oklepane.

Gość qqqooiiioooppp
Na podwórku, w sklepie, w szkole, co druga dziewczynka - Julia. Seriale - Julia, Julka, Juleczka... ZA DUŻO!!!!!!!! Jest mnóstwo innych równie ładnych imion...

taaa.... pewnie, krzykniesz na głos Julka i zleci się do ciebie pół placu zabaw. Muszę przyznać że KREATYWNE

Gość Kamillkall
ja uwielbiam to imie chcialam tak nazwac corke, pojawil sie jednak Filipek:) oklepane czy nie jest ladne i jesli ci sie podoba nie ma problemu.

Gość Kamillkall
Majka tez fajne:)

Gość gość
Brzydkie imię ,ciepłe kluchy ,oklepane jak pure z ziemniaków ,sporo ich jest w klubie go,go .

Gość gość
mi się nie podoba

Gość gość
Nie, nie, nie! Julia i Wiktoria - wszystkie Karyny ponazywaly tak swoje coreczki i jesli slysze te imiona to mi sie slabo robi. Julia nie jest juz kwintesencja piekna i niewinnosci. Julie coraz czesciej to typowe Żulie.

Gość gość
oklepane

Gość gość
Piękne :) to imię zawsze będzie ponadczasowe.

Gość gość
już teraz nie modne bo oklepane