dziabong 0 Napisano Październik 31, 2007 Witam, szukam prezentu na roczek - ale nie ma to być rowerek, huśtawka, chodzik-jeździk.... ŻADNA ZABAWKA bo taki prezent mam - chodzi o coś symbolicznego - na lata - na chrzest dostała zestaw sztućców dla maluchów (z kubusiem puchatkiem) nie jestem przekonana do łańcuszków, branzoletek i kolczyków. Chodzi o coś takiego innego... ciekawego. Czytałam inne posty na ten temat, procz zabawek, ubranek i kasy nikt nic innego nie napisał .... to mała dostanie. Chodzi o coś by miała pamiątkę. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jkfaer Napisano Październik 31, 2007 album i kilka zdjęć, konto w banku i co miesiac wpalacaj symboliczna kwote, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tłumikkk Napisano Październik 31, 2007 daj mu szkatułkę , a w niej ksiażeczke oszczednosciową , po czym kazdego miesiąca wpłacaj tam 10 zł :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jkfaer Napisano Październik 31, 2007 albo załóż jej blog Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziabong 0 Napisano Październik 31, 2007 http://www.miluch.pl/product-pol-131-Magiczne-pudelko-Zachowaj-Wspomnienia-Baby-Art.html jak Wam się coś takiego podoba? A i dzieki za propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach