Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Dzidzia*

A ja jestem szczęśliwa! Czy ktoś jeszcze?

Polecane posty

Wszyscy piszą tu o smutku i o bólu. A ja bym chciała wprowadzić jakiś pozytywny akcent. Jestem szczęśliwa i kocham mojego mężusia i on kocha mnie!!! Proszę o wpisy szczęśliwych i bujających w obłokach ;-D

Wydaje Ci sie.... Pewnie Cie zdradza :P i nie jestes szcześliwa, tylko sobie to wmawiasz... :P i na pewno jestes grubaską, albo wieszakiem :P ogolnie to idź stąd frustratko i nie psuj ludziom humoru swoją depresją :P

A ty masz jakiś problem czy co? To jest topik dla ludzi szczęśliwych. Jeśli takim nie jesteś to BYE BYE!!!

wiedziałam ze zaraz się znajdzie jakis wirus, który będzie probował cie przekonywać, że wcale nie jesteś szczęśliwa a właściwie przegrałaś życie

o www morde - to właśnie są frustraci, którzy chcą innym uprzykrzyć życie tylko dla tego, że sami są nieszczęśliwi! Mam rację?

Gość bywam szczęśliwa
:)

komiczne zawsze ma problem ;P on nie moze zniesc gdy ktos jest szczesliwy :P

dzidzia, ja niedawno chciałam celowo założyć taki topik jak ty jako eksperyment, ciekawiło mnie jak ludzie tutaj będą reagować na szczęście innych właściwie to spodziewałm sie pewnych reakcji jest na tym forum trochę wirusów

ja byłam szczęśliwa rok temu... ale liczę na to że trafię na swoje szczęście jeszcze...

Gość OSKARRRRRRRRRR
A jak sie robi pozostałe minki ????

Ja jestem :D Mam nadzieję i marzenia.......i to mi wystarczy........i nie ważne co kto powie. Pozdrawiam

\"ale nie gwarantuję jak będzie jutro \" to przez te odstawione tabletki? ;) a do autorki - rozumiem, ze sie pocieszasz.... w sumie to po co sie zalewać łzami, skoro otaczajaca Cie rzeczywistosc jest juz i tak beznadziejna :P:P ciesz sie ulotnymi chwilami na forum... bo gdy odwrócisz sie od monitora ogarnie Cie mroczny całun beznadzieji

Gość OSKARRRRRRRRRR
🌼 ❤️ :) :( :P a reszta?

komiczne - :-P A jak wrócę do domu to czeka na mnie mój ukochany mąż, który jest moim mężem od półtora miesiąca i już zawsze będziemy taaaacy szczęśliwi! 🌼