Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Dzidzia*

A ja jestem szczęśliwa! Czy ktoś jeszcze?

Polecane posty

oo widze, że kolezanka jest na humorku farmakologicznie wspomaganym :P to może po tableteczce, na dobry początek?

Ja nie potrzebuję ale może Tobie się przyda. A może opowiesz nam czemu jesteś taki smutny to może coś pomożemy?

No widzisz lete jednak jest nas kilka na tym świecie. Niestety są też tacy jak nasz smerf Maruda (komiczne) No ale cóż nie zrozumie głodnego syty bo ich różnią apetyty!

Moi drodzy mam kolejny powód do szczęścia - właśnie przyjechał po mnie do pracy mój ukochany mężuś więc się zrywam. Do zobaczonka!!! 🌼 Zajrzę dopiero w poniedziałek bo nie mam w domu neta ale nie wstydźcie się i wpisujcie Ci którzy ot tak są zajebiście szczęśliwi. ❤️

Dzień Dobry wszystkim szczęśliwym forumowiczom!!! ❤️ Prosze o kolejne wpisy wszystkich bujajacych w obłokach!!!

Chyba topik umiera bo nie ma tutaj żadnych szczęśliwych ludków. Oprócz mnie oczywiście. No ale sama ze sobą to gadać nie będę 💤

Tak trzymać 🖐️ Wszyscy jesteśmy szczęśliwi booooooooooooo świat jest piękny (pomimo takiej zimnej aury za oknem) Przesyłam buziaczki dla wszystkich którzy tutaj wejdą 😘 😘 ❤️

ja kiedyś na jakimś topiku napisałam że jestem szczęśliwa to jakiś facet mi odpisał, że dołuje innych swoim szczęściem i ,że kiedyś moja karta się odwróci oczywiście na ta złą strone wiec lepiej sie niechwalić swoim szczęsciem !!!!!!!!

To był pewnie pan komiczny. Zajrzyj kilka stron wcześniej to zobaczysz że to na pewno on. Pozdrowionka!!!

Zauważyłam, że on na większości forów jest taki dołujący, ale nie warto się przejmować. Pozdrawiam 🖐️