Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musya

jaka dziewczyna czuje się super w swoim ciele?

Polecane posty

Gość musya

Interesuje mnie czy jest jakaś dziewczyna która kompletnie nic nie zmieniłaby w swoim ciele, która uważa że jej piersi są idealne, nie przytyłaby ani nie schudła nawet kilograma, która kompletnie nie ma oporów przed rozebraniem się przed facetem, która uważa że ma świetną twarz. Słowem - zero, ale to zero kompleksów?

Gość czterdziestoletniaaaa
ja ,a mam juz 40 lat. Nie jest wazne jakie mamy cialo ,ale jak sie w nim czujemy .I jezeli w pelni je akceptujemy to i nni tez nas tak postrzegaja .

ja jestem, tyle że nie miałabym nic przeciwko nieznacznym powiększeniu piersi - nad czym pracuję :) ale kompleksów jako takich nie mam, to jest bardziej kaprys i kwestia upodobań :) odkąd zaczęłam ćwiczyć callanetics wyjątkowo świetnie czuję się w swoim ciele :)

Gość i jaaa
pomimo tego ze 2 miesiace temu rodzilam... to cialo .. mam juz takie smo jak przed ciaza... tzn waga wymiary.. i jedrnosc.... Kocham kocham swoje ciało... ale mialam szczescie;)

Gość czterdziestoletniaaaa
fakt ,najwazniejsze to kochac swoje cialo . Zreszta nie ma kobiet idealnych ,bo dla jednych kobieta szczuplutka bedzie brzydka ,a ta okraglejsza wyda sie piekna.Najwazneiejsze to jak eksponujemy swoje cialo ,jak sie poruszamy ,to cs ,co kazda ma w sobie ,albo i nie ma.Trzeba sie nauczyc" sprzedac "swoje cialo,tak aby inni patrzyli na nie z podziwem

Ja się uczę kochać swoje ciało.Bywało, że byłam naprawdę szczuplutka a i tak nie akceptowałam siebie w takim stopniu jak teraz.Dodam,że po ciąży jestem większa o dwa rozmiary ale czuję się dobrze w swoim ciele.

Gość musya
no tak, ale na razie chyba tylko 1 czy 2 dwie dziewczyny napisały szczerze że kochają swoje ciało :) reszta napisała "lubię je, ALE!" A która tak totalnie bez ale? Gdyby jej zapreponowano ciało super modelki, albo najpiękniejszej aktorki - która by odmówiła?

Gość tralalal
S_A_M_A_N_T_A -->hej, sama cwiczyc ten callanetics czy moze gdzies uczeszczasz?zacekawilas mnie:)

Gość ja kocham swoje ciało
gdyby mi zaproponowano ciało modelki? - fuj, w życiu nie chciałabym być chodzącą kupą kości :O ciało najpiękniejszej aktorki? - widziałaś kiedyś te aktorki na żywo, nago, bez makijażu, bez photoshopa i innych komputerowych sztuczek?

Gość ewka tratata
ja jestem:)