Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MLODA MAMA16

czy sa jakies mlode mamy??

Polecane posty

napisz coś o sobie. czy rzucasz szkołe czy co??? kiedy kończyszl lata \\?? ja jestem w klasie maturalnej i mam pół roczne dziecko. daje rade i jest spoko. siostra w dzień mi z małą siedz

Gość matylda 18
różnie bywa.... jak sobie radzisz to okej.... ale nie wyobrazam sobie takiego zycia....

Gość mloda mama 16
mam 16 lat.. i rodze w maju. bede chodzic narazei do szkoky do poki bede miala na to sile. a potem pewnie na jakis czas rzuce no i po roku chce ja skonczyc. jestem w 1 klasie technikum

Gość matylda 18
hm... o wiele lepiej byłoby miec .... 26 lat dobrą prace urlop macierzyński.... łatwiej jest wtedy dbać o ciąże .... cieszyć się zniej.... męża który się troszczy.... a nie teraz.... męczyć się w szkole....

Gość matylda 18
z tego co się orientuje technikum trwa 4 lata.... nie będzie Ci się łatwo uczyć mając dziecko na wychowaniu....

hej ja mam 19 lat i 3 miesieczna corcie:-) dzewczyny nie przejmujcie sie tymi chamskimi wypowiedziami bo to nie ma najmniejszego sensu osoby ktore sie tak wypowiadaja nie maja pojecia o tym jak jest naprawde z nami i ze mozna byc szczesliwym bedac mloda mama i mozna wychowac dzidziusia nie gorzej niz mama ktora ma 28 lat to ze one zachowywaly sie w wieku nastu lat jak mloty to nie znaczy ze wszyscy tak sie zachwuja malo tego uwazam ze jestem dobra matka poniewaz mojemu dziecku niczego nie brakuje, jest zadbane mimo tego ze mam 19 lat a ile jest matek ktore maja po 28-35 i chlaja wóde i zostawiaja swoje dzieciaczki nie jedna nastoletnia mama jest lepsza i lepiej wychowa swoje malenstwo niz jakas 35 latka

Gość matylda18
Gówniarko bierzesz leki?????

Gość mloda mama 16
Biore leki ... bo co?