Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham cie ***

hmm.. a ja mam takie pytanie..

Polecane posty

Gość kocham cie ***
hmmm mowila ze z soboty na niedziele tydzien temu czyli tj.20

Gość kocham cie ***
tego nawet nie mozna powiedziec ze to byl seks.. poprostu wszedl w nia i zaraz wyszedl.. ale ze z niej panikara to przejmuje sie dziewczyna

Gość *.*.
To tyle ci przedtem powiedziala szczegolow, teraz dzwoini co chwile czy siedzi kolo ciebie i zadaje pytania?Oj ale dziecko krecisz

Gość kocham cie ***
przeciez wiecznosc siedziec u mnie nie bedzie nie?

Gość pamela 789
skoro jest mloda i głupia to pewnie nawet nie wie kiedy chlopak miał w niej wytrysk a kiedy nie poza tym... robiła to bez zapezpieczenia... a jesli chlopak tez byl mlody i glupi to tez nie wie kiedy w niej zostawil swoje nasienie a kolezanka uprawiała seks w dni plodne wiec teoretycznie mogla zajsc w ciaze ... idzcie razem do apteki za tydzien kupcie test i zróbcie go rano zobaczymy co to będzie

Gość kocham cie ***
jej chlopak ma 21 lat.. i tez to sAmo jej powiedzial ze byl suchy ... pytam jescze raz.. czy plemniki mogly przezyc 8,5 godz

Gość pamela 789
nie wazne na ile wlozył penisa heh... wazne ze w ogole wlozył to się nazywa seks ;)

Gość pamela 789
Poza organizmem plemnik żyje do 18 godzin w temperaturze 37 stopni Celsjusza, a w temperaturze 20 stopni jego żywotność wzrasta do 70 godzin. ...

Gość kocham cie ***
rozumiem ale nie sadze zeby mogla byc w ciazy skoro nie bylo ani wytrysku ani kropelkowania.. ona zwraca na szczegoly wielka wage.. zreszta ma 18 lat wiec chyba wie co robi i co widzi

Gość kocham cie ***
dobra to tyle.. mni sie wydaje ze w ciazy nie jest ale chcyalam sie tylko upewnic na forum.. a nei chce zeby sie dziewczyna denerwowala przedwczesnie

Gość pamela 789
skoro jestes taka pewna :/ ze poszlo wszystko okej ... heh ... nie rozumiem Cie w ogole przedtem pisałas ze jest na tyle głupia ze nawet nie wie czy miała plodne czy nie w jej wieku kazda dziewczyna to wie .... ale widocznie jest na to za głupia :|

Gość kocham cie ***
nie chce jej denerwowac przedwczesnie.. to i tak teraz nie ma sensu.. zreszta jak mi opowiadala to wywnioskowalam ze nie powinna byc zaplodniona.. chlopak tylko zaledwie "upoczyl" w niej koncowke penisa bo pozniej stwierdzil ze to nie ma sensu..bala sie tylko tego ze te plemniki przezyly 8.5 godz..z tego co mowila sama stwierdzilam ze to nei mozliwe zeby cos mialo wyjsc nei tak.. i jescze na dodatek jak mowila ze jak sprawdzala jego "malego" to byl suchy i co chwilke to robila.. az sami sie wqrzali zeby go zadowolic a tu nie szlo..

Gość pamela 789
mhm dobra nie tłumacz sie raz w nia wszedl raz umoczył tylko koncówke .... zastanów sie i badz pewna innym razem niech kolezanka sie pyta bo nie wiem juz co pisac ......."jak z nia rozmawiałam to wydawało mi sie ze nie jest zaplodniona" ---heh to na pewno nie jest nie martw sie ...

Gość kocham cie ***
wlasnie przeczytalam ze plemniki zyja poza organizmem doslownie chwilke.. tylko nie wiem czy na penisie np to jest poza organizmem :)??

Gość pamela 789
dobra daj sobie spokój juz z tym powiedzmy ze nie jest w ciazy ;) ;P mowiłam juz ze czytalam ze w 20 stopniach zyja długo czy iles tam skad mam wiedziec ... pewnie zdechly ;)