Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brrrrrrrrrrrr

Dziwny sen!

Polecane posty

Gość brrrrrrrrrrrr

Snilo mi se ze chcialam gdzies isc .Szlam przez jakies osiedle, Co pare metrow biegaly psy, rozne.I jak tylko mnie zobaczyly , lecialy do mnie.Jedna wskakiwaly na rece i tulily sie, inne wskakiwaly na plecy, chwytaly sie nog.Nie rzucaly sie z agresja do gryzienia, ale we snie odczwalam lek.Czy ktos moze wytlumaczyc ten sen?

Gość brrrrrrrrrrrr
Ok, ok, jest ktos kto sie zna na interpretacji snow?

Gość może po prostu
powróciła trama z dzieciństwa ,kiedy rodzice szyli ci ubrania z mięsa bo nikt nie chciał się z tobą bawić :classic_cool:

Gość sprawdź w senniku

Gość smazona cebulka
cos sie dzieje w twoim zyciu, sa kolo ciebie osoby ktorych sie boisz , ktore cie atakuja, zle oceniaja, w pracy, szkole... no i te ktore sie tulily to odskocznia od tego zlego, byc moze dom,rodzice, jakas kolezanka, kolega

AS mnie się dzisiaj śniło, że znalazłam kości, a kilka dni wcześniej że znalazlam trupa:)

Gość okropnosc....
a mi sie snilo ze bylam zamknieta w jakims labiryncie i bylo pelno pokoi, a kazdym z tych pokoi lezal niezywy czlowiek, jeden byl siny, inny lezal pod kablami jak w szpitalu, inny byl caly we krwi, chcialam znalezc wyjscie ale ciagle byly te pokoje