Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małe kłopoty

Do ateistów

Polecane posty

Gość małe kłopoty

Skoro jesteście osobami niewierzącymi, to w chwili śmierci gdzie spoczną wasze ciała?

Gość na cmenatarzu...
na cmentarzu chowaja tylko wierzacych...

Gość małe kłopoty
cmentarze są miejscami dla wiernych.

może sobie rodzinka urnę na kominku postawić, wówczas będzie mi to rybka. osobiście chciałabym rozsypanie prochó w morzu (to chyba takie \"standardowe\" :) ) z samolotu najlepiej w jakimś ciepłym morzu, z uwagi na moją ciepłolubność :D

Gość ateisstka
ja chcę być spalona ... To obrzydliwe zakopywac ciało.Bleee...Przecież to gnije! Ochyda.

Gość ateisstka
a,no zanim mnie spalą,niech wezmą wszystkie dobre narządy jakby sie przydały komuś...

Gość ateisstka
Mój dziadek do kościoła nie chodził,był niewierzący,a pochowany jest na cmentarzu...

wiesz jak gnije to juz ci bez roznicy ale nie chcialbym zeby za 20 lat jakis pies dorwal moja glowe i latal z nia po cmentarzu :) albo zeby moje kosci grabarz przerzucal z miejsca na miejsce.

pamietam u nas kiedy robili afere co zrobic z ateista u nas w parafii po jego smierci :o oczywisciepochowali go ale niektorzy ludzie (glownie stare baby ) szczóły........:o ja chce zeby mnie spalili a potem moga tego uzyc jako nawozu....

jesli jakies moje narządy będą sie nadawać to niech je wezmą na przeszczepy. co sie stanie z resztą ciała to mi rybka

Gość smazona cebulka
zycie ateisty musi byc strasznie smutne, biedny w nic nie wierzy, zycie takie materialne jest bez sensu,w czym oni widza sens??po co zyja?? uwierza po smierci, ale byc moze bedzie dla niego juz za pozno

Gość Ateiści wierzą w siebie
a nie w 'coś' o czym naopowiadał im ksiądz i katechetka, a czego w życiu na oczy nie widzieli.

nie zastanawiałam się nad tym, nie chcę raczej być pochowana z cmentarzu.. ej sporo tu nie-katolików o wiele więcej niż wynika ze statystyk :o

za oddanie ciala do akademii medycznej dostaje sie niezla sume.ale jakie tam eksperymenty wyprawiaja to ja bym nie chciala wiedziec.

Gość misika co ty bredzisz
W AM na ciałach nie robią żadnych "eksperymentów", tylko młodzi lekarze uczą się na nich fachu.

Gość hmmmmmmha
Ludzie- przeciez nie zostawia was na wierzchu :)

no a jak maja sie uczyc tego fachu? przeciez kolezanka mi mowila studiowala medycyne.

Koleżanka studiowała, w związku z czym mogła to podkoloryzować. Ja studiuję i zapewniam, że nie robimy żadnych eksperymentów - po prostu się uczymy. Niestety, ostatnio coraz częściej wyłącznie na fantomach. :O

No ja pójdę na przeszczepy :) przynajmniej ktoś skorzysta ...może jakiś człowiek dostanie moją nerkę a inny jeszcze coś innego :)

taaa...wezmą moje dobre organy a resztę mogą rozsypać po trochu wszędzie gdzie pojechałam w ciągu swojego życia...czyli taka ostatnia podróż :)

Gość małe kłopoty
Ja każę się po smierci wywalic na śmietnik. Tylko jak to sie ma dosegregacji odpadów...Nie wiecie do kórego pojemnika powinni mnie wyrzucić ?