Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arabska ksiezniczka

Czy ja mam szukac kochanka??

Polecane posty

:o Mam ogromne potrzeby seksualne, moglabym nawet codziennie natomiast mojemu mezowi wazniejsze sa relacje w zwiazku :o jestesmy swietna para, kochamy sie , moj maz za mna szaleje , czuje jego milosc w ogole jest idealem.. ale..... jego potrzeby seksualne w skali od 1 do 10 rozne sa moze 2 😭 . Mi to nie wystarcza.. mowilam mu nie raz ale slysze tylko odpiowiedz ze sex w zwiazku nie jest najwazniejszy :o jestem sexowna kobieta i on uwielbia mnie dotykac, calowac, piescic cialo.. rozwniez jak juz zaczynamy to sex jest ekstra ale jest baaaaaaaardzo rzadko :o jestem w kropce. Co robic?

po slubie dopiero pol roku ale razem ponad 2. zawsze tak bylo. jedyna zmiana (pozytywna) po slubie kochamy sie jeszcze bardziej i dajemy sobie wiecej milosci ale sex!!!!!!!!! 😠

my jestesmy razem prawie 6 lat, od 5 jestesmy malzenstwem. tez sie obawiam, ze z kobiety- aniola przemienie sie w nienasycona diablice, ale nie mam pojecia co robic.moj maz jest 12 lat starszy ode mnie , ma prawie 40 lat, moze to wina wieku? Kochanek? tez o tym myslalam, ale ja nie wiem...

ale kochanek calkowicie odpada. niegdy nie zranie meza bo wiem ze on oddaje mi calego siebie (no prawie). onanizm? o wiele przyjemniej robic to z przystojnym kochajacym mezem :o a moje potrzeby z dnia na dzien rosna. Sex pozwala mi sie rozladowac. Ostatnio robilismy to uwaga! tydzien temu!! wiec dzis czuje jakbym miala w srodku bombe. bez sensu

to Cie podziwiam, ja bez masturbacji bym oszalala, chyba bym gryzla i drapala. zreszta czasami zaczynam to robic przy mezu i wtedy . . .wtedy jest ok

Kochanek jak najbardziej odpada. Ponieważ nie tylko zaspokaja potrzeby, fizyczne ale też wypełnia pewne niedoskonałości jakich brakuje, powiedzmy w małżeństwie. Ty masz wszystko prócz... ? seksu. Poproś listonosza, sąsiada, inkasenta gazu, nich Cię wyreperuje. Zdetonują bombę a Ty będziesz mogła swobodnie pielęgnować Swoje szczęśliwe małżeństwo. :P

e taaam, listonosz gruby, sasiad stary, a inkasenta na oczy nie widzialam:P jezeli juz, to trener fitness, ratownik na basenie czy seksowny kolega z pracy;) ale masz racje to mogloby potoczyc sie w przeciwnym kierunku od zamierzonego. tzw. sex bez zobowiazan raczej nie istnieje, przynajmniej dla jednego z partnerow

Gość kup sobie doga

Gość to niesprawiedliwe
mam tak samo, z tym ze ja jestem facetem i to ona nie chce to chyba bardziej typowe, nie?

Gość yorki mistrzami patelni są

nie wiem, czy to typowe? czasami czytam w babskich pisemkach o takich kobietach, ktorym niewiele potrzeba, nie rozumiem tego ale chyba im zazdroszcze:(

Gość to niesprawiedliwe
im mozesz zazdroscic, ale partnerzy maja przerabane :(

ja was nie rozumie kobietki Chcecie a wasz men nie chce Co to znaczy ze nie chce .Moja nigdy sie nie pyta mnie czy ja chce zawsze jak ma ochote a ma czesto z uwagi na wiek 35 lat to albo sama zaczyna mnie prowokowac rozbieranka i pokazywanie mi jej intymnosci ,albo rozpina mi rozporek wyciaga penisa i za chwile jestem gotowy.Pamietajcie facet to nie kobieta ktora jak nie chce to tylko ja sie zdobywa gwałtem.

Ja też nie rozumie tego że facetowi sie nie chce. Zrozumiał bym gdyby miał stara brzydką żonę ale w innym wypadku nie znajduje usprawiedliwienia. Nie chce seksu to ni . Ty mu mówiłaś ze masz większe potrzeby a jak on to olał to powinnaś sobie znaleźć kolegę na seks bez zobowiązań. Na pewno to przyjemniejsze od masturbacji. Jak chcesz to ja jestem chętny bo moja żona też ma mniejsze potrzeby jak ja.

Niestety tak juz jest ze my mamy za duzo złych doswaidczen w seksie z kobietami ktore prowokuja do seksu a potem hamuja nasza inwencje .Dlatego teraz kobieta musi wykazywać inicjatywe do konca Moja tez nie mogla tego zrozumiec ze ciagle musi byc strona aktywna ale tak sie teraz zrobilo w swiecie ze aktywnosc w seksie moze doprowadzic nas do więzienia...