Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anggelina

Co lpesze na paznokcie SILICA SKRZYPOVITA Merz spezial czy cos jeszcze?

Polecane posty

Ja uzywalam merz spezial przez jeden miesiac i zadnej poprawy.Wiem ze powinno sie stosowac dluzej ale ten lek ma tez swoja cene i nie mialam wowczas kasy by kontynuowac. Czy ktos moze mi poradzic co brac najlepiej? Pozdrawiam:P

Gość a ja polecam
Belisse :) stosuje ok. 2 tyg a juz widze i czuje poprawe moich paznokci, bo glownie to o nie mi chodzilo a zadne inne preparaty nie skutkowaly nawet po kilkumiesiecznych kuracjach..

Gość farmaceutka-Agnieszka F
Polecam wam CALCIUM PANTHOTENICUM jest bez recepty , za 50 tbl zaplacicie mniej niz 5 zł a jest poprawa:)

Gość m_argarita
ja używam silice jest śwtetna po 2 tyg paznokcie już są twardsze nie rozdwajaja sie i szybko rosną polecam 100tabl ok 30zł

Gość nie masz we wszystkim
ja tez polecam belisse, jest swietna i efekty juz mialam przy pierwszym opakowaniu, no i do tego kusi cena :)

Gość m_argarita
Temat: Belissa= wysyp pryszczy!!!! 15:55 belissa Od trzech tygodni zażywam Belissę, po jednej tabletce dziennie. Mimo, że preparat ma też działać na skórę, to u mnie już praktycznie po 2 dniach zaczęły się pojawiać na buzi ogromne krosty, gule!!! Codziennie co najmniej jedna nowa. szczególnie na brodzie! Zastanawiam się czy to możę być przyczyna, ta Belissa. Nigdy nie miałam pięknej cery, ale ostatnio udało mi się w miarę zaleczyć i nie miałam już ropnych wyprysków, tylko same pojedyncze zaskórniki. A teraz wygladam jak potwór. Poradźcie mi coś proszę. Odstawić to w cholerę, czy to nie jest od tego? zdarzyło sie wam to co dziewczynie powyżej po belissie? i wogóle ile ona kosztuje tak mniej więcej z ciekawości pytam:)

a ja polecam na paznokcie olejek rycynowy- wcierany codziennie daje efekty juz po tygodniu