Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonaaaa..

Mój ojcie, nie wytrzymam z nim pomóżcie.

Polecane posty

Gość wkurzonaaaa..

Mam 16 lat, mieszkam z rodzicami i brakuje mi prywatności. Przed chwilą ojciec do mnie czy kabel widziałam od aparatu a ja mówie, że nie, to zaczął mi w szafkach grzebać, czego nienawidzę i otworzył szufladę w której miałam m.in żele durex play, to mu ją zamknęłam i mówie, że nie ma mi grzebać bo powiedziałam, że nie mam tego kabla. A ten wstał i wychodząc sie na mnie wydarł z impetem " podnieś dupe i się zabierz za porządek ble ble" :O:O Czy to normalne? A co jak by znalazł prezerwatywy :O jeszcze wielkie fochy, jak bym mu nie wiem co zrobiła. Jak temu wszystkiemu zaradzić, pamiętnik musze upychać pod łóżkiem w poszwie na kołdrę, a itak kiedyś mama znalazła:O ehh co za życie.

Gość no ale
chyba troche prywatnosci masz,skoro sa okazje,zeby ten zel wyprobowac....u mnie w domu nikt mi po szafkach nie szperal,ale okazji d seksu tez nie bylo

Gość wkurzonaaaa..
nie mam zamiaru, bo jakim prawem on mi grzebie, to moje prywatne rzeczy, będe zamykać pokój na klucz przed wyjściem, bo nic innego mi nie pozostaje:O

Gość wkurzonaaaa..
ja mam okazje do sexu, jak są w pracy i urwę się z dwóch lekcji ostatnich :O

Gość no ale
utrzymanka?? to ich dzeicko....sama sie na swiat nie pchala

Gość najlepiej wczoraj nominował
dziecko Ty masz 16 lat i ci sie seksu zachciewa ?? :O do nauki głupku a nie do seksu !!

Gość no ale
jesli nikt ci nie bedzie suszyl glowy o zamek w pokoju,to nie masz az tak zle. fakt faktem w czyis rzeczach grzebac nie wolno....a listy tez czytaja?

Gość Szczesliwa*
mam to samo...majac 18 lat ojciec sprawdza mi zeszyty do szloky;/ ciagle krzyczy;/ zero prywatnosci i na nic mi nie pozwala

Jak się ma tyle lat... Ja bądąc już po 20 nie muszę się wstydzić prezerwatyw, bo jestem już dawno dorosła... A moja mama nie to, że mi grzebie. To w końcu jej dom. Może czas powiedzieć rodzicom, że uprawiasz seks? Skoro jesteś na tyle dorosła by to robić, może czas na szczerość? Powiedz w tej szafce mam prywatne rzeczy, żeby Ci nie grzebali... Przy okazji pukali przed wejściem, jeżeli nie chcą zobaczyć gołego tyłka Twojego chłopaka...

Gość no ale
nie uwazam zeby wiek 16 lat byl zbyt wczesny na sex...sama mialam 17 i po latach nadal uwazam,ze w sam raz.jesli nie jestes typem dziecka pasozyt i wymuszacz,to ojciec rzeczywiscie przesadza.

Gość vcxde
ja mam okazje do sexu, jak są w pracy i urwę się z dwóch lekcji ostatnich lol.Mozesz sobie kupic przeciez na klucz jakies pudełko i nikt ci tego nie otworzy.

Gość wkurzonaaaa..
pff, to moja sprawa czy to robię czy nie, w temcie nie pytam czy mi ktoś pozwala się kochać z moim chłopakiem :O No a listy do mnie nie przychodzą pocztą więc nie wiem . Rok temu jak byłam na jakimś tam obozie sportowym z chłopakiem i wróciłam, to miałąm wszystkie ksiażki i zeszyty wyjęte z biurka, bo on mi zrobił porządek i nie potrzebowałam niby tych wszystkich rzeczy, no żenada, a na ostatniej półce leżał tylko pamiętnik który upchnęłam tam aby nie znaleźli, i co mam uwierzyć, że tak sobie leżał i nikt go nie dotknął :O

nooo jasne że odpowiedni wiek :O :O zwłaszcza, że zabezpieczają sie prezerwatywą która jak wiadomo często pęka i ciąża gotowa :O no i zostanie 17 letnią mamusią :O jesli wg ciebie to ok to gratuluję :O 🖐️

Gość vcxde
odpowieni wiek to po 20 -tce .16 to troche wczesnie.No ale jak dzieci sie nudza

Gość wkurzonaaaa..
najlepiej wczoraj nominował: spadaj , ok? Jeśli to robię, to znaczy , że potrafię się zabezpieczyć, a zresztą nic Ci do tego :)

Gość no ale
a tak,pominelam motyw prezerwatywy....ja mialam wtedy stracha,wiec i prezerwatywa i tabletki,ale i tak gdyby cofnac czas,to zrobilabym pewnie tak samo.teraz mam 24 lata inadal nie chce miec dzeicka,wiec idac twoim tropem,powinnam nadal byc dziewica... 16 lat i wynajem wlasnego mieszkania?? puknij sie w glowe. tu chodzi o szacunek dla drugiej osoby,a nie zaraz wyprowadzki i zrywanie kontaktow

Gość przerazonaaaaa
16 lat ... swiat sie zmienia, albo ja jakas dziwna jestem... w tym wieku nawet mi do glowy nie przyszlo zeby seks uprawiac. a co do tematu prywatnosci - rodzice lubia wiedziec co sie dzieje w zyciu ich dzieci, pamietnik chowalam glownie przed tata (tak dla zasady), ale nikt mi po szafkach nie szperal. Moze dlatego ze rodzice mieli do mnie zaufanie... mam nadzieje ze moje dzieci beda rozsadne, a corka w wieku 16 lat bedzie myslala o nauce, a nie o tym jak skutecznie ukryc prezerwatywy

Gość wkurzonaaaa..
dobry pomysł był z tym pudełkiem na klucz, muszę się zaopatrzyć :(:(

Gość ssak a człowiek
ależ kochane dziewczyny... odpowiedni wiek na seks to taki, gdy masz już okres = jesteś kobeta. Jezeli masz miesiaczke w 13 roku życia to jestes juz samica ssaka! I mozesz kopulowac z innym ssakiem! Ale ludzie odpowiedzialni chcą współżyć powodwani uczuciem. Czyli nie chca postepować jak ssaki. Jeżeli tej rożnicy nie rozumiecie, to jest to wynik nieodpowiedniego wychowania. Dziekujcie rodzicom za ten fakt nie przystosowania do życia ludzkiego!

nie będe spadać bo to nie Twój prywatny blog i mogę tu pisać co mi sie zachce :P to po pierwsze a po drugie to jakbys byla taka mądra to wiedziałabyś, że gumki często pękają i wtedy pojawia sie problem wiec jak juz Ci pęknie to nie zakładaj topiku : Pooooooomoooocyyy moge byc w ciąży !!!! no bo jak taka mądra jesteś ........

Gość skinhead21
moj sasiad wpadł w wieku 24 lat i sie musial ozenic z ta laska. OCzywiscie jego matka sie wkurzala ze dlaczego dzieci robi tak wczesnie jak nejlepiej miec je okolo 30 tki.

Gość wkurzonaaaa..
widzę, że z mojego problemu zrobiła się dyskusja na temat : Sex tylko z dowodem osobistym. NO trudno, spodziewałam się że tak będzie. Dzięki za wszystkie rady, paa.

Gość wkurzonaaaa..
ale ja sie nie boja ze bede miec dzieci, bo uprawiam tylko oral.

no ale, skoro w wieku 16 lat dziecko zaczyna uprawiać sex tzn., że jest już dojrzałą kobietą, która w pełni może podjąć późniejsze konsekwencje i odpowiedzialność, to dlaczego ma nie podjąć pracy czy zacząć zbierać na własne mieszkanie? :) a prywatność będzie miała jak się wyprowadzi.

Gość ssak a człowiek
wkurzonaaaa.. seks nie ma zwiazku z dowodem osobistym! Kopulować mozesz od czasu jak stałas sie żeńskim ssakiem. I jakw idać Ty tej róznicy pomiedzy kopulacją - a współżyciem nie rozumiesz. Idź wiec teraz do rodziców i popros o wyjasnienie tego zjawiska. Jeszcze pora zanim bedziesz miała dowód osobisty.

Gość wkurzonaaaa..
a podszywaczom też dziękuje, koniec topicu, koniec tematu.