Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam ich dosyc

Rodzice i religijnosc mojego faceta

Polecane posty

to masz tak jak ja.Mam czegos juz serdecznie dośc,za ten dalej swoje.Jejku...ilez mozna.Powiedziałam mu to dzisiaj,to powiedział mi tylko,ze juz taki jest..fajnie,a mnie to dalej wkur...

Gość mam ich dosyc
wlasnie sie tego boje, ze jego ta wojna najbardziej zniszczy.Ja mam swoj charakterek, potrfaie postawic na swoim .Jego mam rowniez a On biedny miedzy mlotem a kowadlem.Jesli bedziemy mieszkac daleko , powinno byc OK.Na niego ma wplyw ta z nas, ktora jesy w chwili obecnej kolo niego;)

Gość no co za dziewczyna
:)

Jakiś dziwny ten twój chłopak. Jesteś pewna, że to miłość na całe życie? No bo kiedyś przecież skończy studia... a wtedy trzeba będzie jechać do mamy? czy będzie mógł zostać? oj, nie zawracaj sobie głowy, bo tylko będziesz płakać przez niego

Gość mam ich dosyc
wiec na koniec dodam, poniewaz przechodzi mi emocjonalne tsunami;), na usrawiedliwienie mamusi, ze oprocz meza wychowala 4 synow i uczyla sie dyktatury przez lata.Do dzis kontroluje starszych synow, 30 i 28latka i kazdy jej ustepuje.Nie ustepuja tylko potencjalne synowe:P

Gość mam ich dosyc
Jajeczko, to jest taka sytuacja, ze ON dzis wie, ze jego mama jest nadopiekuncza .Podobnie wiedza o tym jej starsi synowie, kazdy mieszka bardzo daleko od domu i przymyka oko na jej dziwactwa.Podobnie jest znami, dzownic sobie moze ale ON jej nie slucha bedac ze mna.Zachowuje sie tak tylko bedac w domu, dla swietego spokoju

czyli taka mała pierdoła ;) oj ci nasi faceci i ich mamy... nie znam żadnej, która by nie miała kłopotów, mniejszych lub większych z teściową ;) a jak on taki strachliwy, to mu wybacz, bo może rzeczywiście jest sie kogo bać ;) w końcu rzadko tam jeździ.l

Gość
Pizda, nie facet. Dziewczyno ze 3 razy zastanów sie czy znim to wszystko ciągnąć. Coś mi się zdaje, że jak tak dalej będzie (a będzie) zaczniesz niedługo zakładać wątki w stylu: \"Wszystko przez teściową chyba się rozwiodę/chyba popełnię samobójstwo\". z drugiej strony takim słabeuszem mozesz łatwo sterować, więc ci się nie dziwię...