Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoszła ciotka

To straszne

Polecane posty

Gość niedoszła ciotka

Cześć dziewczyny. Rzadko wchodzę na ten dział, ale dzis jestem zmuszona zasięgnąć u Was rady. Mój brat jest rok po slubie i od roku dziewczyna nie stosuję tabletek antykoncepcyjnych, które nota bene brała przez 5 lat gdy byli razem przed slubem. Wczoraj źle sie poczuła i odwiedziła swojego gina. Wykonał usg , które wykazało 7-tygodniową martwą ciążę:o Oczywiście zaraz pojechali do szpitala, gdzie niestety ginekolog...musiał dokonać aborcji:o Jak myślicie? Co mogło być przyczyną, że płód umarł? Czy kiedykolwiek zostanę ciotką?

Gość migotka333
w tak wczesnych tygodniach to sie zdarza najczesciej,pierwsze trzy miesiace sa najbardziej niebespieczne,przewaznie jest wada genetyczna u dziecka i cialo samo sie go pozbywa.Ja sama tez niejestem zwolnniczka tabletek,bralam tylko pol roku,mysle ze 5 lat cos moglo jednak namieszac w organizmie ,ale lekarzem niejestem wiec to tylko moje przypuszczenia,po aborcji dziecko mozna miec dopiero za rok,ale napewno sie za rok wszystko ulozy,i organizm jej sie wyreguluje

Gość niedoszła ciotka
tak myślałam:o nie chce do nich jeszcze dzwonic i dopytywać o szczegóły, bo jest na to chyba za wcześnie. Cieszyłam sie, gdy brat powiedział o domniemanej ciąży, jako, ze mam jedynaka i trochę "młodej krwi" w rodzinie by sie przydało. Dzieki za wypowiedź migotka, mam nadzieje, że nie zostana bezdzietnym małżeństwem i podejmą próby na nowo🖐️

Gość niedoszła ciotka
chciałabym by tak sie stalo intima.

Gość migotka333
moja siostra tez musiala sie naczekac az i ja zajde w ciaze,jej dzieci juz to 8 i 7 latek parak chlopczyk i dziewczynka,tez raczej sie juz niepobawia razem,ja jestem teraz w 16 tyg ciazy,siostra 5 lat starsza,szkoda taka bliska rodzina a taka roznica wieku miedzy dziecmi,wiec rozumiem cie doskonale,a tojemu bratu i jego zonie napewno sie za rok uda,zobaczysz jak ten rok szybko minie ,juz niedlugo bedziesz bawila malego bratanka

Gość nie doszła ciotka
wolałabym dziewczynkę, bo mam chłopaka, który miał być dziewczynką:D