Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

Apel do mam

Polecane posty

Gość malami234
ale poco sie tym podniecac i histryzowac n topicu????

Gość pytam pytam i pytam
najbardziej to mnie rozpieprza wlasnie gadanie takich jak ty madchen, ktore o opiece nad dzieckiem nie maja bladego pojecia a potem pisza jakies wypociny w stylu "maja w dupie". moge tylko pogratulowac mozgu.

to po co sie podniecac potem i gadac w tv ze dziecko zagineło i mobilizowac cała policje i robic przeszukiwania? Moze rzeczywiscie wszystkie mamy na kafeterii sa swiadome tego ze nie powinno sie tego robic ale moze na 100 znajdzie sie jedna która to przeczyta i dzieki temu dziecka nie zostawi bo jej sie przypomni. Niepojmuje czego wy nie rozumiecie. ktos uwaza ze go temat niedotyczy to ok i tyle. Przeciez nietwierdze ze wszystkie matki zostawiaja swojedzieci w wózkach w miejscach gdzie jest pełno nieznajomych ludzi. Napisałam ze dzis sie z tym spotkałam i mnie to zszokowało bo pomimo tego ze trabi sie o tym na kazdym kroku to nic nie daje wiec moze za mało sie mówi moze powinno to kłuć w oczy na kazdym kroku zeby sie gdzies zakodowało i potem juz działało automatynie!

pocaluj mnie w dupe i sie odwal:D nic ci innego nie napisze bo mam cie gleboko w dupie gowno mnie to inetersuje co ty o mnie sadzisz moge sie wypowiadac tam gdzie chce

Gość malami234
ale wiesz co ci powiem,ty to bys tylko swoje topicki zakladala i sie caly dzien wyklucala o swoja racje,jeju jaka matka Teresa z kalkuty z ciebie

mamami ty wez sie nie przejmuj napisalas co o tym sadzisz i dobrze trzeba poruszac takie tematy lepsze to niz jakies glupie prowokacje.. a jak sie miewa twoja dzidzia?:)

Gość madchen czy ty cierpisz na
koprofagię? Ciągle tylko o dupie i o gównie mówisz. No ileż mozna?

malami nick zmieniłas widze. No i powiedz mi czemu cie draznia moje topicki? widzisz mój nick to poprostu nie wchodz szanuj swoje nerwydziewczyno!

Gość taka jedna niewiedzaca
ja niestety dzisiaj widzialam podobna sytuacje matka zostawila dziecko na alejce a sama pobiegla jakas znajoma (a moze kuzynke, nie wiem nie pytalam) dogonic... wrocila w rpawdzie za chwile ale maluch zdazyl sie juz obudzic i niezle rozzalic a mama trajlowala w drugim koncu alejki nawet smiem przypuszczac wozka nie widzac podobnie jest z maluchami na placach zabaw. ja z 4letnim dzieckiem wychodze i pilnuje - pozostale sasiadki puszczaja samopas. w tym roku na osiedlu juz byla akcja z policja i psem bo dziecko na obiad nie wrocilo... 3letni chlopczyk sie znalazl ok 19tej - byl u kolegi.. tutaj tez sie klania odpowiedzialnosc drugiej mamy ktora bierze do domu cudze dziecko na tak dlugo ale coooz... sa ludzie i taborety

dobra zegnam pomaranczowe pani, które tak rzadko siedza na kafeterii ze potrafia wyliczyc wszystkie moje tematy, wszystkie moje nicki :P Ide na cmentarz. Pozdrawiam 🌼

Gość pytam pytam i pytam
madchen - lepiej bym tego nie ujela. powinnas stanac jeszcze przed lustrem i powiedziec to obie prosto w twarz: PRZEGRALAS ZYCIE SIEROTO. 🖐️

czy ja przegralam zycie? nie sadze:D a czemu od razu sieroto? nie umiesz inaczej rozmawiac?? rodzice nie nauczyli kultury?

Gość pytam pytam i pytam bo mnie za
nauczyli, malo tego - jestem bardzo dowartosciowana, nie musze tego robic na macierzynskim udzielajac sie w tematach o ktorych nie mam zielonego pojecia;)

Gość oprócz mamani
i acha wszystkie jesteście głęboko p i e r d o l n i ę t e macie zero pojęcia o życiu i wychowywaniu dzieci! wasze nędzne wypowiedzi to kolejny tego przykład! lekcje już odrobione? nie? to szybciutko spitalać do książek :-D P.S. nie jestem ani mamani ani achą, kolorową też nie więc kim? ;-)