Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pillilla

wolnosc w zwiazku..jak sie dogadac

Polecane posty

Gość pillilla
musze znalezc sposob na uspokojenie mysli w momencie gdy budza sie we mnie podejrzenia i mam ochote dopytywac i zadreczac Tylko jak zmienic tor tych mysli

Gość pillilla
"powinien chciec z nami wszytsko robic" czyli deska inni moga nie istniec? Ty tez nie masz potrzeby spotykania sie z kimkolwiek innym i spotkanie z kolezanka tez mozesz bez zmruzenia oka zastapic spotkaniem z nim -zawsze

Nie. Ja nie lubię jak ktoś robi ze mną wszystko, nie mam chwili spokoju i szlag by mnie trafił;) Chodzi o to, że ten czas, który się razem spędza, wynika z potrzeby dwóch osób a nie z jakiegoś przymusu. Czasami każdy musi coś zrobić coś samemu, jedni więcej inni mniej. Nie uważam, z eto coś złego, jak ktoś wyjdzie z kolegami na piwo. Nawet dobrze, bo ja mam czas dla siebie i nie muszę się tłumaczyć, dlaczego ja dzisiaj się nie chcę spotkać. Poza tym to dobrze, jak ktoś miło spędza czas.

Gość pillilla
a ja wlasnie o ten milo spedzany czas beze mnie jestem zazdrosna no i przeciez zawsze to jest dodatkowa okazja zeby kogos poznac

Gość pillilla
KONIEC totalny koniec Nie chcial nic ustalac. Po prostu nie chce byc ze mna i tyle.Gdyby czul to co powinno sie czuc chcialby. Zauwazylby ze pracuje nad soba a nawet nie musialby zauwazac po prostu by chcial. Moje mysli ustalenia starania okazaly sie niepotrzebne, niepotrzebny czas nadzieji. Niepotrzebna ja. Serce mi zaraz peknie

Ja uważam, że to nie Ty jesteś chora ale z nim coś nie tak. Gdyby kochał Cię, był dojrzałym mężczyzną czułabyś się pewnie, wiedziałabyś że jesteś dla niego najważniejsza na świecie ... Skoro masz takie wątpliwości to nie jest to ten, szkoda Twojego czasu na latanie za facetem i proszenie o troche uczucia.

I dzięki Bogu, że Cię zostawił. Zrobił to czego Ty nie miałaś odwagi. Teraz czas zająć się sobą i poczekać aż zjawi się ktoś kto pokocha Cię naprawde i zapewni poczucie bezpieczeństwa.

Gość pillilla
dziekuje Wam. Tak Rosalindo teraz musze chociaz tak bardzo nie chce przestawic sie na takie myslenie o jakim piszesz. ehh tak bardzo nie chce;(