Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rocznik 89

Czy w wieku 18 lat trzeba byc dziewica ?P

Polecane posty

Gość to dobrze swiadczy o tobie
jako prawiczek zle bym sie czul z dziewczyna co miala az 4, pzoa tym ona napewno tez bym nie chciala

zle bym sie czul z taka co miala 4, moje ego by pewnie tego nie przebolalo. nie kazdy do kazdego pasuje. taka sytuacja bylaby moim zdaniem niesprawiedliwa z losowego punktu widzenia. na dzien dzisiejszy wole dziewczyny nieco bardziej niewinne, gora 3 i zadnych przygod. inne mi nie pasuja

zle bym sie czul z taka co miala 4, moje ego by pewnie tego nie przebolalo. nie kazdy do kazdego pasuje. taka sytuacja bylaby moim zdaniem niesprawiedliwa z losowego punktu widzenia. na dzien dzisiejszy wole dziewczyny nieco bardziej niewinne, gora 3 i zadnych przygod. inne mi nie pasuja

zle bym sie czul z taka co miala 4, moje ego by pewnie tego nie przebolalo. nie kazdy do kazdego pasuje. taka sytuacja bylaby moim zdaniem niesprawiedliwa z losowego punktu widzenia. na dzien dzisiejszy wole dziewczyny nieco bardziej niewinne, gora 3 i zadnych przygod. inne mi nie pasuja. poza tym ty masz pewnie pierwszego i jedynego partnera, wiec mnie nie strasz tymi co mialy 4 :p

zle bym sie czul z taka co miala 4, moje ego by pewnie tego nie przebolalo. nie kazdy do kazdego pasuje. taka sytuacja bylaby moim zdaniem niesprawiedliwa z losowego punktu widzenia. na dzien dzisiejszy wole dziewczyny nieco bardziej niewinne, gora 3 i zadnych przygod. inne mi nie pasuja. poza tym ty masz pewnie pierwszego i jedynego partnera, wiec mnie nie strasz tymi co mialy 4 :p moje ego by 3 chyba nie przebolalo 4:p

zle bym sie czul z taka co miala 4, moje ego by pewnie tego nie przebolalo. nie kazdy do kazdego pasuje. taka sytuacja bylaby moim zdaniem niesprawiedliwa z losowego punktu widzenia. na dzien dzisiejszy wole dziewczyny nieco bardziej niewinne, gora 3 i zadnych przygod. inne mi nie pasuja. poza tym ty masz pewnie pierwszego i jedynego partnera, wiec mnie nie strasz tymi co mialy 4 :p moje ego by chyba nie przebolalo 4:p

no widzisz, ja nie mialem zadnej i sytuacja, ze moja dziewczyna mialaby wczesniej 4 partnerow nie bylaby dla mnie komfortowa