Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frrr

najpiekniejsze szczyty polskich tatr

Polecane posty

czekam na wrazenia ze szczytow, zdjecia, opowiadania...

Gość Anna21
boję się wysokości :o i nie jeżdżę w góry :o

Gość wole widoki z wiezowcow

powiem tak: brzydkich szczytow raczej nie ma, chyba ze ktos takie wymieni? chcialbym wiedziec jakie szczyty sa dla was najpiekniejsze i dlaczego wlasnie te? jesli macie zdjecia to chetnie je obejrze:) tym bardziej jesli ma ktos zdjecia z tych trudniejszych szlakow...

nie lubicie gor? nie wypowiecie sie wcale?:(:(:(:(

wolisz morze? jak to? nad morzem sie tylko pije(chociaz ja lubie pic), a po gorach meczysz sie chodzac i podziwiajac piekne widoki... zaliczylem juz morskie oko (standard), dolina pieciu stawow, dolina roztoki, nosal, giewont, kasprowy wierch, trzydniowianski wierch, sarnia skala,jaskinia mrozna, jaskinia mylna,itd, itp w przyszlym roku chce sie wybrac na trudniejsze szlaki. ktos z was byl na orlej perci?

az mnie szlag trafia ze nikt nie lubi polskich tater:(

az mnie szlag trafia ze nikt nie lubi polskich tater:(

Gość gbfdsf
ja lubię tatry ,ale muszą być mocno schłodzone :p

Gość wybierz sie w slowackie
tatry, tam to dopiero sa szlaki!! masakra:P mialam takie zakwasy ze sie ruszac nie moglam :P

Nad morzem się tylko pije? :O???No wiesz,ja tam najbardziej odpoczywam,spaceruję po plaży itp.A parę szczytów które wymieniłeś też mam zaliczone:)

na slowacji jeszcze nie bylem, ale nie mow mi ze w polskich gorach nie bylo zakwasow. na pewno szlaki nie sa latwe (przynajmniej nie wszystkie)

Gość zapach szczęścia
hm.. Morskie oko- przereklamowane..nuda 18 km asfaltem :O podobala mi sie trasa na giewont:) ale na sam giewont nie weszlam.. doszlam do tej przeleczy :) po drodze byla fajna dolina.. :):):)

owszem , jest fajnie nad morzem. warunek jest jeden: dobra pogoda... jesli nie masz pogody nad morzem to jest nieciekawie... ale bez wzgledu czy pogoda jest taka czy taka to i tak sie pije. a wszystko przez ta nude. aczkolwiek nie mowie ze nie lubie jezdzic nad morze

po polskich za bardzo nie chodzilam...tzn chodzilam jak bylam mala, a pozniej to tylko gubalowka i morskie oko z klasa.... na nosalu tez bylam, na kasprowy wjechalam, po dolinie chocholowskiej pochodzilam i takie tam, ale za duzo nie pamietam...a w te wakacje pojechalam bez zadnej zaprawy na slowacje i kwiczalam z bolu :P

a nad morzem mieszkam i bardzo je lubie, nie ma to jak spacery po plazy w cieple letnie wieczory:)

Frrr---- Ja nad morzem nigdy się nie nudzę bez względu na pogodę,mam tam zamiar jechać nawet zimą:)Nudzić się można nawet w naszym Poznaniu jak ktoś nie ma pomysłu na wolny czas;).I co Ty tak z tym piciem cały czas?:O

zima jest fajniej nad morzem niz latem :P

zima jest fajniej nad morzem niz latem :P

No tak,że nad morzem tylko można pić,ech Ty..:D,a ja Ci mówię,że nad morzem nie można się nudzić;)

no a co sie robi nad morzem? bylem w ustce (bardzo pieknie), bylem w mielnie, wlazach, w pobierowie, miedzyzdrojach, no i poza pieknymi widokami morza nie bylo nic ciekawego... wiec trzeba bylo isc na piwo... a gory? super sprawa:) meczarnia ktora sie podoba:)

Jak ktoś kocha morze tak jak ja,to wszystko tam jest ciekawe;)Góry lubię ale bardziej od Tatr wolę Sudety:)

Gość mała123
Góry są najpiękniejszym miejscem na ziemi..., jeżdże tam jak tylko moge chodx mam daleko, nasze Polskie tatry są naprawde niesamowite i robia wrażenia, pokonałam większośc szczytów Tatr, każde wejście jest inne nawet jak wchodzi się na ten sam szczyt kolejny raz. Cudowne przezycia towarzyszyły mi jak pokonywałam najtrudniejszy szlak w Polskich tatrach czyli słynna Orla Perć, trasa prowadziła od Świnicy m.in przez Kozie Wierchy, Zawrat, Granaty aż po Krzyżne, wyprawa zajęła mi ok 10 godz ale warto było, gdy tego dokonałam to miałam łzy w oczach i naprawde tego się nie da opisac słowami czy zdjęciami to trzeba przeżyć. Inne szczyty też sa wspaniałe wejście na Rysy, Kościelec ale dolinki tez są piekne. Naprawde kto jeszcze nie był w górach to polecam, oczywiście nie koniecznie te najtrudniejsze szlaki bo często w góry wybieraja się osoby w ogóle do tego nie przygotowani:/ a potem sięsłyszy w tv o tragiocznych wypadkach. Góry sa dla wszyskich, ale trzeba mierzyc siły na zamiary

a chodzisz po gorach czy podziwiasz z daleka? jakie szczyty zdobylas? czym mozesz sie pochwalic? ja na kasprowy i nawet na gubalowke wszedlem pieszo, mimo ze kolejki jezdza:)

:) kasprowy i Gubałówkę również zaliczyłam bez kolejki;) było super,na Śnieżce w Sudetach również

frrr widze ze byles w moich okolicach - ustka i mielno:)

a z tych trudnijszych cos macie zaliczone? swinica? koscielec? orla perc? rysy? ja w lipcu chce zaliczyc te wlasnie szczyty...