Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frrr

najpiekniejsze szczyty polskich tatr

Polecane posty

Gość mała123
niestety kolega robił mi porządek z kompem jakis czas temu i przegrał wszystkie fotki ale sa u niego:/ a te z albumu nie da rady pokazać. Lecz zdjęcia w pełni i tak nie oddają tego piekna, chodx teraz własnie patrze na część zdjęc które mam w ramkach na scianach i wspomnienia wracają, jak widze te łańcuchy po których trzeba się wspinać

jednym z moich znajomych w ustce jest listonosz:)

Gość mała123
chodząć po takich szczytach naprawde trzeba byc czujnym, łańcuch sa sliskie, czasem są metalowe drabinki w pionowej scianie i naprawde jest niebezpieczne, ale ten podwyższony poziom adrenaliny jest wspaniałym uczuciem:), miałam chwile grozy takze gdy szłam szłam a tu nagle przepaść to była przesada, ja drobna niska musiałam przeskoczyc bo kroku nie dałam rady zrobić, przepasc ta jest jak się idzie Granatami, niestety wiele osób tam zgineło:(

moja kolezanka szla na orla perc, nie wiedzac gdzie idzie... nie wiedziala ze to najtrudniejszy szczyt tatr polskich. dala rade i nie narzekala wcale ze tai trudny, owszem, miala momenty strachu, ale bez szczegolnych emocji jak to bylo u ciebie? opowiedzcie jakies szczegoly z tych trudniejszych tras. jakos szczegolnie trzeba sie przygotowac? znajomy szedl na rysy w trampkach i tez mowil ze nie jest zle... czy rzeczywiscie trzeba kupic specjalny sprzet na takie wycieczki?

Gość apple__
ja najmilej wspominam wejscie na koscielec. Bardzo niezwykla gora, pod koniec wspinaczki caly czas ma się wrazenie, ze juz wyzej nie da sie wejsc, wszedzie pionowa sciana! ale robi sie kolejny krok w gore, a potem jeszscze jeden.... i nagle, dosc nieoczekiwanie, osiaga sie szczyt!! a potem ze strachem mysli sie ze trzeba ta samaa droga zejsc :) JEsli chodzi o orla perdke, to bylam na granatach i faktycznie, przepascie sa, duuuze kroki trzbeba zrobic, emocje sa, nawet chwilami mysli o smierci :) Ale w zaminan czlowiek wcale nie czuje zmeczenia, jednynie satysfakcje ... hmmm

Gość apple__
a generalnie polskie gory (nie tlyko tatry) sa cudowne i pozostawiaja niezapomniane przezycia. Wszystkim polecam! I najlepiej nie zabierac z soba aparatu, tylko przezywac wszystko i starac sie zapamietac. To duzo wiecej warte niz setki zdjec : )