Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmhmhmhmh

SONDA !...

Polecane posty

Gość hmhmhmhmh

W jakim wieku spróbowaliście pierwszy raz: 1) alkoholu 2) papierosów 3) kawy 4) innych używek - jakich?

Gość krzysiek 198 6
1). 12-13lat

Gość krzysiek 198 6
1). 12lub 13lat 2).7lat w zerówce 3).14-15 4). 15). Marichuana

Gość pikarula
1) alkohol- 17 lat 2) papierosy- 16 lat 3) kawa- 16 lat 4) trawka- 19 lat

Gość zakreconakajdnvhr
1. ok 10 roku zycia...jakies pojedyncze łyczki piwa czy winka od rodziców ...i tak mi zostalo do dzis....ten pociąg do alkoholu :) ;) 2. dosyc pozno bo mialam wtedy jakies 16 lat 3.tez dosyc pożno zaczelam pic... nie smakowala mi wczesniej i smierdziala...pierwsza walnełam jak mialam 18-19 lat (wstyd normalnie) :) 4. innych? tzn jakich? ;) nie przypominam sobie czy bylo cos innego ;) :)

alkohol to jakos jak bylam mala moze z 6lat papierow nigdy nie palilam i nie pale z kawa to samo innych tez nie uzywam:P

1) 14 lat 2) 16 lat 3) to to nie pamietam - rzadko pije ale moze 14 4) i raz wzięłam pół grocha 17 lat

1) Bal na koniec gimnazjum- 15 lat 2) 5 lat. Raz spróbowałam i do końca życia nie zapalę.:P 3) Miałam kilka lat i ciocia dała mi spróbować. Nie zasmakowała mi i również nie piję. 4) ___________

Gość debilne topiki
) alkoholu - z 10 lat mialam moze ;) 2) papierosów - 6 lat mialam 3) kawy - ok. 20 :O 4) innych używek - herbate pije od dawna - od niemowlectwa :D

Gość debilne topiki
zeby nie bylo, ze jakas menelka jestem: Alkohol pierwszy raz w domu sprobowalam - dziadek mi dal :) Papierosa tez w domu - podobal mi sie symek - mama mi dala. zaplulam sie (dmuchajac) i od tego czasu juz ani jednego kawe sprobowalam bo na konferencji nie dali herbaty :O Co za zlomiarze :O

Gość debilne topiki
symek=dymek :D

1 nie wiem :P 2 nie wiem:p 3 nie pamiętam 4 nie pamietam 5 nie pamietam :P

Gość znudzony człek
1 alkohol - chyba z 7 lat szpaman na imieninach u cioci, a pierwszy łyk winka w 2 klasie podstawówki - kupmle pili ( wiekszośc starszych) to i ja sie napilem 2. papierosy - pierwsza klasa podstawówki , ciagneło sie kilka miesiecy :P 3.kawa - chyba z 15 lat :o 4. narkotyki - 16 lat dziś nie pale ( nigdy nie paliłem nałogowo ), alkohol okazjonalnie ale nigdy się nie upijam jak swinia, narkotyków nie uzywam wcale, a kawe nawet dośc czesto pije