Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boreeed

Cmentarny lans

Polecane posty

Gość boreeed

czego ja dzis na cmentarzu nie widziałam.... ... kiepski pokaz mody... ;-)

Gość to tak jak ja
a najlepsza byla pani policjantak - chyba 2 metry wzrostu - czarne rozpuszczone wlosy do ramion z nieudolnymi pomarancowymi pasemkami i buty na mega obcasie!!!!

Gość boreeed
.... 'seksi' białe kozaczki z czubem...

Gość boreeed
.... już pal licho styl... ... nie każdy w końcu ma zmysł do ciuchów... .... ale niektórzy wyglądali tak jakby im się imprezy pomyliły ;-)

Gość ja mam takie
biale kozaki i co Cie to kurwa mac obchodzi jak kto chodzi ubrany? Poszlas na cmetarz wspominac zmarlych czy poogladac sobie cmentarny "lans" . Jestes zalosna :-0

ehhh.... ja to samo :O niektóre laski odpicowane jakby niewiadomo gdzie szły - niektóre mini, kozaczki na niebotycznym obcasie (co tam, że na cmentarzu pełno błotka i obcasik może w nim utknąć....). przegiecia były też w drugą stronę - np. laska w dresach.... :O

Gość boreeed
... Skarbie nie unoś się za te kozaki.... ... rzuciły mi się w oczy po prostu... ... a może to Ciebie właśnie widziałam.... ... byłaś boska!!! ;-P

ta, białe kozaki to jeszcze nic. Ja widziałam laskę w takiej króciutkiej w dodatku rozpiętej i ukazującej pępek złotej, błyszczącej kurteczce, rybaczkach swiecących się od brokatu i srebrnych kozaczkach :O Śmiga taka na 10 cm obcasach i mierzy wzrokiem moje glany :D Przezabawny widok

Gość białe kozaki
to chyba najwiekszy obciach świata:/

Gość Hheheheh
Ja miałam okazję wczoraj poobserwować panią w białych leginsach, króciutkiej kurteczce i tunice sięgającej biodra. Do tego buty a la Robin Hood i włosy jak Ewa Szabatin ;) Nie muszę dodawać, że inni byli w płaszczach i ogólnie odzieży jesiennej ... Nie ma to jak pokaz mody na cmentarzu.

Gość ffffeeerrrtttt
to sie nazywa grobbing:D

Gość ale jazdaaaaaaaaaaa
:P

Gość to nie tyle lans
Co zjazd rodzinny, wiadomo, jak masz się spotkac z rodziną to się stroisz. Jak widzisz kogoś 3 razy do rku to wiadomo że chcesz zrobic wrażenie. Inna sprawa jak to robisz.

Gość rwgwgwreg
ja pierdolę... co za tłuszcza... no dotąd nie przyszło mi do głowy żeby wracać uwagę na to co kto wkłada na siebie odwiedzając groby wstydziłybyście się ujawniać taką małomiasteczkową mentalność

Gość jiji
białe kozaki da sie prezyc..ale złote wymiataja..widziałam na cmentzry laske...włosy wyplowiały blond z czarbyi odrostami, biała kurtezka ze złotymi wstawkami, złote kozaczki i nereczki na wierzchu..bleee

Gość jiji
czarnymi* odrostmai... gdyby nikt nie zwrała uwagi na to jak ktos inny wyglada, jak sie ubiera..to nie byłoby pism lansujacych najnowsze trendy i nikt by sie nie przejmowała wygladem ani stylem tylko chodził w tym co wygodne a nie koniecznie 'lanserskie'...

Gość taka nasza rzeczywistosc
niektore panny to po 3 x dziennie chadzały żeby tylko się zaprezentować, wkuriwają mnie takie święta bo większość idzie tam tylko się pokazać to samo z wieńcami kto ma ładniejszy, lepszy więcej ...katolicy się znaleźli , poza tym to święto pogańskie.

Gość sklep.dlaurody.pl
to sie zgadza, taka nasza rzeczywistosc ;) ale pocieszam sie, ze pewnie nie tylko nasza, pewnie w innych krajach jest tak samo. Ale biale kozaki, krotkie kurteczki typ "nera na wierzchu" i mini to jest dopiero styl cmentarny :P Podziwiam te dziewczyny, ze dawaly rade tyle chodzic w takich wysokich szpilach!

Gość osziiiit
czułam się jak w wiejskim klubie, do tego wulgaryzmy, śmiechy, papierosy-tysiące kopii Diody

Gość lloooll
dobry temacik podbijam:) no coz tyle ludzi chodzi w taki dzien wiec trzeba sie wystroic a te dziewuszki to IKONY MODY I DOBREGO STYLU :) :) (he he)

Gość patryk17
ale jesteście żałosne. czego tak zazdrościcie tym dziewczynom ? tipsów za 300zl ? Fryzjera za 250zl ? Fajnych ciuchów na które nigdy was nie będzie stać ? Jesteście sobie szare myszki NATURALNE to sobie bądźcie - nikt wam nie broni i odwalcie się od innych.

Gość Aha................
Tipsy za 300 zł? Jestem w szoku. Za 300 zł robią różowe, odstające, nierówne paskudztwo? Powiesić taką manicurzystkę. Fryzjer za 250? Od kiedy tyle kosztuje fryzurka "na skunksa" - czerń + niby biel? Fryzjera też powiesić. Zbyt się ceni. :D

Zazrościć? Ciekawe czego... Przyszłam w tym w czym było mi wygodnie i ciepło, więc czego mam zazdrościć? Poza tym trudno nie zwrócić uwagi na panienki w tonacji złoto-srebrno-różowej :O A te ich ciemne odrosty są naprawdę nieziemskie :D

Gość toniezazdroscasamfakt
tu nie chodzi o tipsy, fryzurki, panterki - tandeta zawsze była naszą domeną, co jeszcze ostatnio potwierdziła niejaka doda na EMA (zachodnie media jadą po jej stroju)... cholera, tylko kiedys dziwolagiem był ktoś kto ma koguta na głowie, buty glany, a teraz obrzydzenie budzą tipsy, białe kozaczki, panterki

Tia.. widuje się czasem takie dziewczynki na przystankach w złotych plecionych paskach (około 10zł na allegro) i te dodatki :) No cóż ... Pewne dzielnice mają swoje \"mody\" Po co na to zwracacie uwage ? Tipsy, które one noszą są zazwyczaj robione przez koleżanke (można przeczytać na tym forum porady jak zrobić..)

Gość ja tez chciałabym wiedziec
wiesz... to jakos samo wpada w oko i chyba o to im najbardziej chodzi ja sie ubieram wygodnie a noie szczękam zębami na mrozie bo jestem w rybaczkach do kolan i krótkiej kurtce i oczywiście bez czapki i rękawiczek (bo tipsy się połamą) ...tipsy w pierwszym lepszym kiosku za 3zł a jaki fryzjer potrafi zrobic takie czarne odrosty???;) jakby tyle kasy wywalały to by tak nie wyglądały;)

Gość boreeed
ale oczywiscie zadnej z nich doniczka z chryzantemami nie rzucilam... tolerancyjna jestem ;-)