Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psychiczna tortura

ma ktos ochote normalnie pogadac?

Polecane posty

--> fajna madchen jeszcze nie jest zdjęty skrypt infiltracyjny załozony prze PiS. Poczekaj na zaprzysiężenie nowego rządu. Niebawem sie to zmieni. To będą lata cudów. 🖐️ :D

--> fajna madchen jeszcze nie jest zdjęty skrypt infiltracyjny załozony prze PiS. Poczekaj na zaprzysiężenie nowego rządu. Niebawem sie to zmieni. To będą lata cudów. 🖐️ :D

ok, wczoraj mnie wykopalo z sieci i juz nie chcialo spowrotem wpuscic, wiec przepraszam ze nagle zniknelam z topiku;) myrevin - czy ty musisz zjebac komus nastroj tylko dlatego ze sam jestes sfrustrowany i sprawia ci to radoche? jesli tak, to wspolczuje. podnosze;)

no, i od razu sie przyjemniej zrobilo:D ogladam juz po raz 4 dzisiaj szreka, 1czesc. tak sie spodobalo mojej corce ze nie chce odpuscic. juz rzygam osiolkiem i fiona, jak slysze po raz setny te sama muzyczke to bierzemnie na mdlosci. JA CHCE FILEMONA :(:(:(

lubic to jedno ale katowac go od 10rano do 20wieczorem, z godzinna przerwa na spacer i 2godzinna na spanie popoludniu to juz przesada:o ale dzisiaj sklamalam, ze plyta jest porysowana i nie chce sie wlaczyc i namowilam ja w koncu na rysowanie na tablicy, zajela sie tym na cala godzine :D sukces, nie ma co.

hellish - teletubisie przezywalam w zeszlym roku;) byla taka sama sieka, caly dzien od rana do wieczora, ale powiem szczerze ze z dwojga zlego wole szreka :D jesli moge sie wtracic - ariane jest jakas taka...glupawa:o

onomatopeja - ok :) psychiczna - ja tam jestem przeciwnicka tv dla dzeici przez caly dzien, a znam takie dzieciaki, dwojka, dziewcze 3 letnie, \"chlopcze\" 11. i tylko tv w glowie :O. i gra na kompie u chlopca. ale coz, rodzice nie lepsi. wszystko przy tv :O

nie no, ja staram sie odciagac ja jak najczesciej od pudla, chocby pod pretekstem pomocy obierania ziemniakow na obia;) na szczescie za chwile (2tyg) idzie do przedszkola, mam nadzieje ze to jej wyjdzie na dobre;) ehh cos nuda wieje na kafe dzisiaj:o