Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psychiczna tortura

ma ktos ochote normalnie pogadac?

Polecane posty

no oczywisicie ze wiem:P obok szczecina:P hehe na basenie:P ja na baseny nie chodze jakos nie wiem nie moge sie przelamac, wiedzac ze tyle ludzi tam chodzi

Sorry.. może wam zepsuję samopoczucie ale już sam nik autorki jest dowodem na to że o normalności na tym topiku mowy być nie może. A więc to \"normalnie\" w tytule topiku to taki lapsus. 🖐️

Pogadałeś se, Myrevin? ;) Do Koszalina bliżej ;) Ale nie wiem , niestety jaka tam pogoda...:o

Przyznam sie wam do czegoś tylko sie nie śmiejcie. Jestem tu już jakiś czas. Obserwuję i analizuję. I musze z przykrością stwierdzić że jestem jedyną normalną osobą , która tu przebywa. :o Myślicie że świadczyć to może o mani prześladowczej ? :o :P

--> hellishbloodystorm Wiesz mój lekarz mówił mi że tak właśnie mogą na moje wypowiedzi reagować osoby niezrównoważone. :o

Gość biba
skromnością nie grzeszysz,jeśli można się wciąć w topik.

Myrevin - możliwe. ale też dość powszechną rzeczą jest, że osoby oceniające się jako normalne - normalne nie są. oczywiście możesz być wyjątkiem potwierdzającym regułę, jesli ci to odpowiada, taki stan odseparowania, ponadprzeciętnej indywidualizacji etc.;)

--> hellishbloodystorm Czuję się skonfundowany takim stwierdzeniem. :o --> niania.. no tu to tu.. te upadłe forume.. Uśmiecham się do was sardonicznie i ide stont.. chcecie mnie zdołować, nie ładnie. :P

Gość biba
kto ze mną popisze,mieszkam koło wawy

Gość biba
nasienie nie będzie się kleić jak będziesz to robić z kobietą a nie z kratką naciekową