Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meryen

wszystkie pary poszly na cmenatarz razem za reke a ja jestem sama

Polecane posty

Gość gbfdsf
to bardzo romantyczne :o

to takie romantyczne...wieczorem przy palacych zniczach....a ja siedze przed palacym sie monitorem:(

Gość gbfdsf
to bardzo romantyczne :o

a ja mam faceta, a poszłam z rodzicami :P on ma swoją rodzinę, ja swoją, nie znałąm nikogo z jego zmarłych bliskich a on z moich, więc nie widzę sensu, żeby iść razem tylko po to, żeby potrzymac się za ręce :O nie to święto żeby pogruchac między sobą :O

Wszystkich Świętych to ja spędzam z rodzina, a nie z chłopakiem, z nim świętuję np. Walentynki. Jakbyśmy chcieli razem objechać cmentarze, na których znajdują się członkowie z mojej i jego rodziny to by nam brakło dnia.

dziewczyny powystrajane jak na podryw...ja nie wiem wydaje mi sie ze to nie czas i nie miejsce na takie ubrania jak do klubu....

A ja jestem w moim rodzinnym miescie a ukochany w swoim (czyli tam gdzie mieszkamy razem) i co? Pare mam ale nie moglismy isc sie wieczorem przejsc za rękę na cmentarz :P :O 🖐️

jak któraś jest zdesperowana (albo ma nierówno pod sufitem) to i na cmentarzu bedzie chciała się lansować :D

ja nie powiem tez sie ubrlam elegancko, tzn spodnie na kanciki plaszczyk ale niektore panny to wielkie kolczyki torebki ozlacane i wogole ciuch bardzo modny!! powiedzialabym do klubu na piwo a nie na cmenatrz!

Gość cmetarz
ja tez mam chlopaka a bylam sama i jutro bede sama i pojutrze.....i w niedziele moze na kilka h go zobacze i zycie toczy sie dalej