Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hellishbloodystorm

Słowa kobiecie powiedziane...

Polecane posty

Pytanie refleksyjne. Czy usłyszałyście kiedyś słowa, które zmieniły wasze życie? Po których już nigdy nie było (już nie jest?) tak samo. Słowa dobre, złe lub całkiem zwyczajne, ale ważne dla was. Możecie wrócić do takich zdarzeń, odrzeć je z emocji i przypomnieć sobie SŁOWA? Zapraszam :).

Ja usłyszałam słowa,złe slowa..........Po nich nie jest tak jak dawniej i nigdy nie będzie.:( Tych słów nie napiszę tutaj.Przykro mi.:( ♥♪♫

Gość ja ostatnio
udzielałam się w dyskusji tutaj na kafe, wybaczcie nie przytoczę tematu, bo wolę pozostać anonimowa, ale po niej naprawdę zaczęłam się zastanawiać nad sobą, jaka właściwie jestem, a za kogo się uważa(ła)m. Myślę, że postaram się zmienić moje postępowanie teraz.

owszem. że zna mnie lepiej niz sadze, zebym przestala udawac kogos kim nie jestem, zebym nie zgrywala twardej, bo wie, ze jestem krucha i delikatna, wszystko przyprawia mnie o potezne emocje... i ze wlasnie taka mnie kocha! ❤️

taa, ja usłyszałam od pewnego chłopaka : masz ogromny nos, normalnie jak kartofel i jeszcze taki szeroki... to był początek moich kompleksów :O

Gość ja uslyszalem
rano po upojnejv nocy od mojej zony ,ze bierze odemnie pol roku urlopu .I od tego ranka nie jest juz moja zona Jakos nie moge tego zrozumiec i zapomniec

ja usłyszałem - witam mężczyznę. czy ktoś ma ochotę podzielić się jeszcze SŁOWAMI? jak na razie przeważają te w wersji pesymistycznej, jeśli dobrze patrzę ;)

Ja jeszcze nie usłyszałam aż tak ważnych słów w swoim życiu...szkoda..ale myślę że usłyszę kiedyś takie słowa.ale życie to nie film ludzie nie godzą sie ze sobą na środku ruchliwej ulicy podczas burzy i nie krzyczą sobie najpiękniejszych i najromantyczniejszych zdań jakie kiedykolwiek będą mogli usłyszeć :) A szkoda szkoda :)

Gość takajednaona
A ja usłyszałam takie słowa, które zmieniły moje życie...dwa proste słowa KOCHAM CIĘ, a zmieniły wszystko. Najpierw powiedział, że kocha a później tak szybko zniknął z mojego życia a ja nie potrafię o Nim zapomnieć. I teraz pomimo tego, że wiem, że już raczej nie będziemy razem a ja mam szansę ułożyć sobie życie z kimś innym to nie potrafię zapomnieć o tamtym. Niby tak niewiele się między nami wydarzyło, ale z drugiej strony za dużo żeby zapomnieć...Ciągle będę o Tobie pamiętała P.

mniejsza z oprawą ale żeby te słowa były romantyczne ...a nie typu \" Baśko wiesz jakoś tak myślałem nie ma mi kto skarpet cerować (...) może byśmy sie tak pobrali...ja jestem wolny ty jesteś wolna no wiesz dobrze nam ze sobą \"

aj tam ..kocham cię to takie nie oryginalne...ludzie nawet nie wiedząc do końca co to znaczy używają go bardzo nagminnie nie raz kłamiąc w żywe oczy aby osiągnąć jakiś swój cel...ja wolałabym usłyszeć że jestem wyjątkowa,ważna,że mnie uwielbia i nie wyobraża sobie by móc być z kimkolwiek innym itp. lecz przywdziane w piękne słówka :)

takajednaona - czyli mozna to potraktowac jako DoBRE słowa Ama_leta - gratuluję w takim razie powrotu do wolności :) Ciii - :D:D:D niezaprzeczalnie masz rację, chociaż mówią, że facet kocha czynami :P :D

Ama_leta - to...super:D i niech tak zostanie :) hm, do pewnych spraw nie chce się wracać, inne często i chętnie wspominamy słowa, słowa, więcej słow :P

dobrze że pozbyłaś się autora tych słów faceci którzy tak mówią do kobiety dla mnie są najzwyklejszymi śmieciami najpierw zwyzywają a potem powiedzą ej no kochanie nie gniewaj sie kocham cię a pięć minut później jeśli nie otrzymają wybaczenia powiedzą \" no ja pierdole głupia kurwo przeprosiłem cię przecież czego ty kurwa jeszcze ode mnie chcesz ??\"

ja pamietam tylko te zle ktore sama powiedzialam, a w szczegolnosci bylo takie jedno do mamy....bylo to kilka lat temu, mama juz ich nie pamieta, ale ja do tej pory nie moge tego sobie darowac :(

A jednak...są takie słowa które zmieniły moje życie...ale nie są to słowa pozytywne...

Gość wewewewewew
ja uslyszalam ze sie uzalam nad soba... pomimo ze tego nie zmienie to juz nie truje na gg i kafe ludziom jak mi zle;)

Gość ja uslyszalem
mialem przyjaciolke ,juz po tygodniu znajomosci nie mowila do mnie po imieniu tylko mi amore ,mimo ze to brzmi ladnie ,szybko mnie te slowa zaczely denerwowac ,nie dalem rady jej od tego odzwyczaic. Kazde ,nawet najpiekniejsze slowo za czesto uzywane ,traci swoje znaczenie

ja uslyszalem - co za duzo to niezdorwo? :) wewewewewew - wow, jestem pod wrażeniem :D Ciii - podzielisz sie, czy wolisz sie wtrzymac? Ama_leta - heh, to mu sie wzielo na slówka ;)

Gość ehhh a..
"wyjdziesz za mnie" ... po nich mój ex uznał, że ma mnie na własność i pokazał swoją drugą twarz :o ehh całe szczęście, że było minęło , za to od znajomego usłyszałam "Kotku, aniołku etc" po 2 tyg znajomości :o ale w mig przywróciłam gościa do porządku i jest już ok :P

ehhh a.. - tu z kolei mamy przypadek popadania ze skrajnosci w skrajnosc :D poniewaz pojawila sie ta kwestia, wpisujcie rowniez slowa wypowiedziane przez was - te, ktore odmienily zycie innych, te, ktorych zalujecie, i te, ktore czekaja na wypowiedzenie ich w odpowiednim momencie :)

Gość ja uslyszalem
ja jestem za szybki w mowieniu ,kiedys powiedzialem :idz i juz wiecej mi sie na oczy nie pokazuj . Jakis czas zalowalem tego ,teraz z perspektywy czasu wiem ze bylo to sluszne. Czasem spontanicznosc wcale nie jest taka zla