Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c-h-i-c-k

tabletki a ciąża. pilne.

Polecane posty

Gość c-h-i-c-k

witam. mam pytanie. biorę tabletki od jakichś 5mcy (trójfazówka milvane), biorę je zawsze o stałej porze i w dobrej kolejności (może z przesunięciami do godziny) czasem więc biorę później, czasem trochę wcześniej (jak np. gdzieś wychodzę na noc). Nigdy po przyjęciu tabletki nie miałam wymiotów ani rozwolnienia, więc możliwości, że tabletka się nie przyjęła nie ma(raczej;p). Zastanawiam się czy jest możliwość, że jestem w ciąży? Jestem ostatnio strasznie osłabiona, to chyba niedobór żelaza, prawdopodobnie anemia, ale wyczytalam w internecie, że niedobór żelaza=anemia, występują także w ciąży. Trochę się zestresowałam. Okres miałam tydzień temu, niby wszystko normalnie. Ale jakiś wewnętrzny stres jest. Czy może mi ktoś jakoś pomóc? Pozdrawiam.

100% pewności daje tylko brak współżycia.przy stosowaniu jakiegokolwiek rodzaju antykoncepcji - ryzyko ciąży nigdy nie wynosi 0%.Do tego jeszcze ważne jest, by nie dać się zwariować. Przypadki ciąż przy stosowaniu antykoncepcji zgodniez ulotką - są skrajne.

Gość c-h-i-c-k
ngLka wiem, że skrajne ale ja już taka jestem, że się stresuję niepotrzebnie na zapas. ; ) Miałam tak już o wiele wcześniej kiedy brałam Cilest(nie pasuje mi to przerwa, i mi zmieniła) po każdym stosunku(!!!) świrowałam. Stwierdziliśmy z chłopakiem, że to bezsensu i przez dłuższy okres po prostu nie kończył we mnie, to mi pomogło, bo w ogóle zero stresu. Teraz często sama chcę żeby we mnie skończył, ale jak wynalazłam to że anemia to w ciąży często, to prawie spadałam z krzesła ze stresu. Mam nadzieję, że to kolejny mój chory film.

Gość jak nie masz problemu
to sobie go znajdź... dla swojego dobra zaneichaj w ogóle stosunków a dla naszego tez, bo wtedy nie będziesz takich bzdur tu wypisywać///

Gość c-h-i-c-k
jak nie masz problemu -> taa, dzieki za takie odpowiedzi, coś nie tak, mam problem, a raczej się zastanawiam nad pewną kwestią to zadaje pytania. jak Ci to nie odpowiada to nie czytaj, proste.

akurat weszłam, więc odpisałam, forum ejst od wyrażania myśli i zdania... przperaszam, że moja odpowiedx Cie nie usatysfakcjonowała większośc forumowiczów lubi słuchac tylko pochwał i tego, o czym sami myślą sama napisałaś , że sobie wynajduejsz problemy, (chory film), więc sorry, do kogo masz pretensje?? to tak jakby mnie piersi dziś zaczęły bolec i wpadłabym w panikę, że jestemw ciązy... do paniki trzeba miec podstawy... pozdrawiam

nie chciałam nikogo urazić, ale nie rozumiem po co na siłe sie zamartwiać??

ja raz świrowałam z pwoodu domniemanej ciąży, ale to się odbyło wtedy gdy okres spóźnił mi się prawie dwa miesiące (na początku nie panikowałam, bo miałam nieregularne okresy) plus dodatkowo kochaliśmy sie bez zadnego zabezpieczenia... w tej sytuacji to Ty bys juz chyba włosy z głowy rwała...