Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoonLight Kacper

Dziewczyna chce być modelką i chodzi na wszelkie kastingi

Polecane posty

Gość MoonLight Kacper

Próbowała już n-ty raz i nic. Cały czas ją wspieram i nie chce urazić. Sam wiem że ona się na modelkę nie nadaje. Chce jej to uświadomić w delikatny sposób. Denerwuje mnie jej gadanie non-stop o kastingach i o tym dlaczego jej nie wybrali. Prawda jest tak że ma zjebaną twarz i nie dziwię się że jej nigdy nie wybierają. Jak jej wytłumaczyć że nie nadaje się na modelkę?

Gość shaamboo
"ma zjebaną twarz" szczery do bólu o dziewczynie :D

Gość good joke
heh nic nie poradzic, wspieraj ja dalej, az sie sama podda, bo jak jej zasugerujesz, ze sie nie nadaje, to sie obrazi i na dodatek bedzie ci chciala udowodnic, ze jej sie uda i jeszcze wiecej castingow sobie wynajdzie :) Powiedz jej zeby sie zapisala do jakiejs agencji dla modelek i hostess, mozna wyslac zgloszenia droga internetowa, albo isc bezposrednio do nich :)

Gość ja tylko takie znam
Te, które ja znam, mają też pięknie twarze.

Gość sdjbgdhjdvhgh
ta dziewczyna powinna sie ciebie pozbyc .......... , . - . - , _ , ....... ......... ) ` - . .> ' `( ....... ........ / . . . .`.. . . .. ........ ........ |. . . . . |. . .| ......... ......... .. . . . ./ . ./ ........... ........... `=(.. /.=` ........... ............. `-;`.-' ............. ............... `)| ... , ......... http://myspace.com/angellaashtonla

W końcu sama się przekona, że nic z tego nie będzie. Po co z nią jesteś, skoro jej gęba Ci się nie podoba? Rozstań się z nią, to przynajmniej dasz jej szansę na znalezienie sobie kogoś, kto ją doceni taką, jaką jest.

wolałabym usłyszec prawde, jak laska nie ma za grosz samokrytyki i nie widzi siebie w lustrze to jej problem, ale znajac kobiety to lepiej nie mow jej tego wprost bo strzeli focha..:O

Gość nie wiem nic i boje sie
tak tak wutorze a Ty jestes z nia mimo ze wg Ciebie ma zjebaną twarz?;o W ogóle jak tak można powiedziec o swojej kobiecie:o To nic innego jak powokacja bo nie wierze,ze istnieją takie ciule jak autor:o

Gość nie wiem nic i boje sie
*autorze