Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szaree

Wiem co powiecie...a ja i tak wiem swoje...szare mydło na cere trądzikowa

Polecane posty

Gość Szaree

..jest najlepsze!!!!!!!!!!!!

Gość m_argarita
nie zgodze sie używałam szarego mydła przez miesiać poprawy nie było cera sie wysuszała a po nałorzeniu podkładu szybciej sie błyszczała już lepsze jest protex ale i tak najleprze są pianki i żele przeznaczone do myćia buzi

Gość zgadzam się że szare mydlo
jest super,mam cere mieszaną i także nim myje twarz ale najbardziej mi sluży do mycia miejsc intymnych! Miałam problem bo po każdych plynach do higieny intymnej a nawet mydlach rożnego rodzaju miałam uczulenia,zaczełam stosować szare mydło i problem zniknął

Gość Irenka Potencjalna
Ja mam lepszy sposób, myje twarz domestosem, trądzik schodzi

Gość Szaree
a ja zaczęłam przez przypadek i z ciekawości myć buzię szarym mydłem...i bardzo dobrze dziala na moja cerę.Zawsze sie opierałam i miałam kiedy Mama polecala mi szare mydlo..a teraz przekonalam sie na wlasnej skorze (doslownie!!) ze nie ma lepszego srodka do mycia cery... pianki,zele...do kosza!!

Gość Szaree
Irenka Potencjalna ...chyba pijesz domestos...musiał wyżreć Ci mózg,bo wszelkie znaki na tym świecie mówią mi że go nie masz....

Gość bardzo interesujące
macie na myśli mydło Biały Jeleń? Ono mocno ściąga skurę :( I szczypie w oczy 😠

Gość wy chore baby
nie jestem dermatologiem i mam z was brechtę, więc sobie wyobrażam jak się muszą zalewać lekarze buehehehe....szare mydło!!!!!!!! Gratuluję, tylko czekać jak przybiegniecie do dermy, bo wasze szare cudo wyrządzi wam takie szkody, których innymi (pewnie równie "wspaniałymi") metodami , nie będziecie w stanie zmniejszyć.

Gość Szaree
na moja cere dobrze dziala...jesli na wasza nie,...no to przykro mi....

Gość tola89
a ja zaczęłam od dziś uzywac "mydła be mydła" czyli kotke do mycia sebamed, o pH 5.5 kosztuje okolo 15 zl co do szarego moja kolenka uywa i twierdzi ze jej również pomaga i nie wychodzą po tym u niej syfy, fakt cere ma ladna, ale wg mnie nigdy nie miala problemów z trądzikiem, choć uwaza ze właśnie dzieki temu szaremu wg mnie dobre jest dla cery normalnej...