Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnolia czerwona

WAS TEŻ ZAPYTAM KOCHANE..CZY JAK SCHUDNE Z 59 KILO DO 55 TO BEDE WYCHUDZONA?

Polecane posty

Gość magnolia czerwona

teraz jestem troche tłusta niestety i mam w talii 76 cm a w pasie 85 ale biodra chude bo 94 w biodrach i 97 w biuscie .. jak myslicie czy jak schudne aż tyle to będe wieszakiem? bo ogolnie jestem bardzo drobnej kosci i drobnej budowy tylko tłusta taka sie czuje niestety ..ale nogi i ręce chude mam .. PYTALAM O TO NA DIETACH ALE ZALEDWIE TRZY ODPOWIEDZI TYLKO BYLY A TU JES TWIECEJ WAS ZAWSZE. WIEM ZE NIE SPOSOB TEGO OCENIC BO MNIENIE WIDZICIE ALE PO TYM CO NAPISALAM NAPISZCIE JAK MYSLICIE ..

Gość dwadziescia dwa
jestes chora,sama przeciez wiesz,ze nie bedziesz wychudzona,jak przy 4 kg mozna gadac o wychudzeniu,nie powiem jakbys z 49 do 45 schudnac chciala... to juz cos innego..

Gość magnolia czerwona
Ale dziewczyna jest drobna wg tego co opisuje!!!!!!!!!!!!!! PEWNO MA PONAD 170 CM WZROST WIĘC BĘDZIE WYCHUDZONA!!!

Gość DO magnolia czerwona
OCZYWISCIE MIAŁO BYĆ DO MAGNOLIA :) SORKI ŻE UKRADŁAM CI NICKA PRZEZ CHWILE:)

Gość dwadziescia dwa
drobna???,dla mnie drobne to takie ,ktore waza ponizej 48 kg

Gość MASZ IDEALNA WAGE TERAZ
NIE CHUDNIJ CZASEM BO JAK SCHUDNIESZ AŻ CZTERY KILOSY TO BEDZIESZ JAK WIESZAK .UWIERZ ZE 4 KILO TO ZA DUZO ..SCHUDNIJ KILO ALE NIE CZTERY AŻ.POZATYM 4 KILO TO SCHUDNAC CIEZKO .C HYBA ZE PRZEZ ROK ALBO POL ROKU .

Gość GHGHG
nawet teraz masz kilo niedowagi.

Gość jak jestes drobnej kosci
to znaczy ze kosci sa lekkie wiec duza czesc wagi to pewnie tluszcz (no chyba ze jestes umiesniona). mozesz spokojnie schudnac i nie bedziesz wychudzona. wychudzona bys byla gdyby kosci wazyly duzo a cialo tylko troszeczke

Gość normaderm patch actif
ja mam 169, mam drobne kosci (sadzac po bardzo cienkich nadgarstkach) , waze 51 i nie jestem wychudzona. Kwestia indywidualna.

Gość ejjjee
wg mnie 4 KILO TO BARDZO DUZO BEDZIE WIDACV JAK TYLE AŻ SCHUDNIESZ ALE TWOJA SPRAWA I STRATA.HEHE

Gość jak jestes drobnej kosci
aha "Prawidłowa waga: od 52.84 kg do 71.12 kg Niedowaga: od 49.98 kg do 52.55 kg Wychudzenie : od 42.84 kg do 49.7 kg" zródlo: http://www.zdrowydzien.info/index-kalkulator.html wiec sama widzisz ze do wychudzenia ci duuuuzo brakuje

Gość uikjui
chuda jestes

mi to dopiero wyszlo w tym kalkulatorze 17.3 - WYCHUDZENIE (CIĘŻKA CHOROBA/ANOREKSJA) na podstawie wagi i wzrostu gowno mozna powiedziec, wazny jest wyglad:)

Gość mimi233
nie bedziesz,zyskasz na wygladzie ..bo ponizej 60 kg -4kg to jest naprawde duzo .. wychudzona dopiero ponizej 50 kg