Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziutttt222

czy u was w domach tez jest ten glupi zwyczaj wieszania krzyzy nad drzwiami?

Polecane posty

Gość hymfa
ciaza zdarza sie nie w pore zdarzyc to sie moze ze zabraknie pradu kiedy wlaczysz pralke automatyczna

Gość krzyży nie krzyżów

Gość hymfa
hannah ja tak nie twierdze, ze jestes marginesem znowu przypisujesz ludziom poglady ine niz wyglaszaja twojej rodzinie musi byc ciezko z toba dyskutowac

Gość fiufiufiu
wlasnie, jak nie macie godla, to nie jestescie patriotami:O moze pomalujecie sobie wszystkie sciany w godla, matki boskie, jezusy itp:O zamiast tapet. ide stad,bo wierzyc mi sie nie chce , ze tacy tepi ludzie sa na swiecie:O

Gość hymfa
onomatopeja widocznie obracamy sie w innych srodowiskach

Gość hehehehe he
Przecież ja nie wiedziałam, że coś ze mna nie tak ;) Byłam, jestem mezatką - chciałm mieć dziecko :) Problem był z drugim.... pozdr.

O ile zauważam, moja rodzina uwielbia ze mna dyskutować. Cenimy sobie potyczki słowne, to bardzo rozwija. Nie napisałam,ze to Twoje poglady, ale jednak je zacytowałaś.

Gość hymfa
oto sciana polska 5 obrazkow, krzyz, godlo, logo partii politycznej, portrety przywodcow narodu inni pojda do piekla

Gość hymfa
dziewczyny kazdy zyje jak chce grunt to byc zadowolonym

Gość nie ma to jak tryptyk
Z Allegro na ścianie ;) najlepiej murzynki, albo zachód słońca....

Jezeli ktos chce miec na kazdej scianie obrazek swiety, to jego sprawa, bo jego dom. Jeżeli ja chce miec zdjęcie gołego faceta- to moja sprawa i tez nikomu nic do tego- poniewaz jestem u siebie.

Nie uogólniaj ,co niektórzy wieszają sobie mansona na ścianie ,znam takich którzy mają portret hitlera.W moim domu nie pozwoliłabym dziecku zdjąć ze ściany krzyż ,wiadomo ze dom to nie kościół i na kazdej ścianie nie musi być po 10 obrazów ale symbol religijny być powinien.

Gość hymfa
oczywiscie ale twje dziecko tez jest u siebie

Gość hymfa
ale dziewczyna pisala o sytuacji, w ktorej nad kazdymi drzwiami wiwsi krzyz

Moje dziecko na razie jest u mnie. Jak bedzie u siebie, to ja nie bede miec prawa wieszac czy zdejmowac mu czegokolwiek ze scian.

Gość hymfa
czyli hannah w swoim pokoju nie moze zdjac niczego ze sciany??????

Nie musi wierzyć jeśli nie chce ale nie zdejmie z MOJEJ ściany krzyża i koniec.Jeśli kupi sobie mieszkanie powiesi co zechce.

z twojej sciany?? to czemu ma swoj pokoj? SWOJ czyli jego prywatny moglas mu lozku i biurko do korytarza albo piwnicy wystawic... ty chora jakas jestes wspolczuje dziecku

Gość hymfa
oł a nie prosciej jest wpoic dziecku swoje wartosci i gust jezeli nie mozna zniesc ze mogloby miec swoje?

Gość fiufiufiu
z Twojej sciany? to tez sciana Twojego dziecka- coraz bardziej przekonuje sie ze kobiety maja dzieci po to tylko, zeby pokazac sobie, ze maja nad kims wladze:O to moze kaz isc do pracy 13 latkowi, bo nie bedzie jadl TWOJEGO jedzenia?:O zalosne:O

wlasnie twoja sciana to tak samo twoja wanna, twoje jedzenie i twoj prad moze dziecku wydzielasz porcje, lejesz wode do wanny i wydzielas ilosci szamponu i mydla??:o

Gość fiufiufiu
jak bedziesz stara i niedolezna i dziecko Cie wezmie do siebie, to moze Ci pozawiesza w pokoju plataty mansona, bedzie Ci puszczac metal na cala pyde i zabroni isc na msze- bo przeciez jestes u NIEGO:O przemysl to sobie:O