Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka Esmeralda

Proszę pomóżcie mi w angielskim bo jestem zielona ...

Polecane posty

Jak będzie : Witam.Nie mówię dobrze w tym języku,ale wciąż się uczę... Bardzo proszę o pomoc w napisaniu tego zdania po angielsku. Z góry dziękuję :)

Hello, I don\'t speak english very well, but i\'am still learning. :) chyba:P

Gość bhsddfsjfd
Hallo , my English is not good , but i'm still learn it. ..............=.................. /I speak English not good,...

Gość córka przegieła z swym narzade
wczoraj uchyliłem drzwi od pokoju mojej 17letniej córki... odrazu zwróciłem uwagę na monitor... oglądała filmiki erotyczne, i dotykałą się tam... było mi strasznie wstyd więc się wycofałem... stałem jak idiota pod jej drzwiami... wkońcu zapukałem, oczywiściezdążyłą już wyłączyć stronkę ... coś we mnie wstąpiło.. zacząłem krzyczeń, oczywiście natychmaist komputer wyleciał z jej pokoju.. teraz czuję się z tym dosyć podle, po pierwsze chyba źle ją wychowałem... wkońcu to jeszcze dziecko!! skąd w niej takie zboczenie!! poza tym zrobiłem niezła awanturę i aż nasz starszy syn dopytywał się co się stało... chyba się domyślił, mojej córce jest bardzo wstyd ale z drugiej strony jak ona może?? nie wiem w tym momencie co zrobić. w zasadzie od wczoraj ze sobą nie rozmawialiśmy...

drobne bledy w odpowiedziach powyzej.: Hello, I don\'t speak english very well, but i\'am still learning w tym zdaniu English powinno byc z duzej litery i jesli jest uzyty apostrof, to nie mozna juz dac am. albo I am albo I\'m. wiec poprawnie powinno byc: Hello, I don\'t speak English very well, but I\'m still learning. drugie zdanie: Hallo , my English is not good , but i\'m still learn it. ..............=.................. /I speak English not good,... Hello nie hallo, learning nie learn. I bez it na koncu. I speak English not good to juz w ogole niepoprawnie. czyli: Hello , my English is not good , but I\'m still learning. obydwa zdania, te juz poprawione, moga byc uzyte. pozdr!:)

Gość gdzie wy zęscie sie uczyli
angielskiego że tak go dobrze umiecie????