Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyślonaona

Rozważania na temat MIŁOŚCI ...

Polecane posty

Gość zamyślonaona

Mam tyle myśli w głowie, a nie umiem ich do końca przelać na 'kartke'... Spróbuje...Mam 22 lata, nie chce się już bawić w przelotne związki. Rok nie miałam faceta, teraz od 4 miesięcy jestem w związku z człowiekiem za którym szalałam gdy był taki odległy,nieosiagalny,a teraz... Kiedy już go mam, to ogromne uczucie wygasa, drażni mnie w Nim coraz więcej, są dni kiedy mam wrażenie,że Go kocham(no własnie, cot o znaczy???), że chciałabym być z Nim zawsze, czuje się szczęśliwa, że mam Jego,a są też takie kiedy jak najprędzej chciałabym się z ztego związku wręcz uwolnic :( Więc jak tu mówić o miłosci.. Sama juz nie wiem. Jak myslicie,czy warto troche poczekać, że miłość przyjdzie ? Przeraża mnie to, że w tak młodym wieku jestem prawie pewna, że takiej wielkiej, filmowej powiedziałabym miłosci poprostu nie ma :(

nie wiem jak inni ja bez tego płomienia jaki mną targał na początku mojego małżeństwa nigdy nie zdecydowałabym się na ślu. Uwielbiałam jego oczy jego uśmiech jego dłonie ...szalałam za jego zapachem i choc problemy czasem przygniatają i juz wiele się wydarzyło nadal uwielbiam godzinami patrzeć na niego jak śpi i mogę zlizywać pot z jego czoła...dzis po 13 latach wiem ze to musi być miłość. ;)

Gość trudno tak
zamyslona -> ja dzis mam dokaldnie tak samo... nie jetsem w zwiazku , facet z kotrym bylam stara sie wrocic.. ja go kochami chce z nim byc ale czasem jego zachowanie daje mi duzo do myslenia , casem on mnie meczy... nie wiem co myslec robic, chcailabym zakonczyc to ale wiem ze bede cierpiala bo go kocham. chce z nim utrzymywac kontakt...

Gość zamyslonaona
trudno tak- czytałam twój temat :) Życie jest na prawde b. skomplikowane, boimy sie ryzykować, bo mozemy cos stracić, myślac, ze nic lepszego nas juz nie spotka... A po czym poznajesz, ze to miłosc ?(troszke głupie pytanie ) Bo ja juz na prawde nie wiem, moze poprostu tego nie czuje

Gość trudno tak
przez rok nie utrzywywalam z nim kontaktu.. w tym czasie spotykal sie z dziewczyna ok miesiacy, ale jak powiedzila wciaz mnie kochal dlatego zakonczyl znajomosc z nia.. i byla pewna impreza na kotrej sie oboje znalezlismy...poprostu jak nasze oczy sie spotkaly poczulam motyle .. naprawde cos wyjatkowego .. patrzylismy sie przez dluzsza chwile . od tej imprezy wszystko zaczelo sie na nowo, spotykamy sie itp