elfffka 0 Napisano Listopad 2, 2007 Hej dziewczyny, zastanawiam się czy zabezpieczacie się jeszcze w jakiś dodatkowy sposób - prezerwatywa, stosunek przerywany czy cokolwiek innego? Piszcie jak to jest u Was :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stsoująca Napisano Listopad 2, 2007 jeżeli będziesz regularnie przyjmować tab.anty.to możesz bez obaw kochać się bez zabezp. natomiast jeśli to jest twoje pierwsze opakowanie tab.to ja na twoim miejscu stosowałabym dodatkowo prezerwatywę, bo różne chodzą słuchy co do pierwszego opakowania ale lepiej się nie przekonywać na własnej skórze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Listopad 2, 2007 ja nie stosuje nic dodatkowego i nie jestem w ciazy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mzbpb Napisano Listopad 2, 2007 ja bralam tabletki przez ponad 2 lata i tez dodatkowo sieie zabezpieczalismy ,,, a teraz bede chciala zostac mama i pierwszy miesiac odstawiam tab. trzymajcie kciuki zeby moja gospodarka hormonalna do ladu doszla.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda* 1 Napisano Listopad 2, 2007 Idziemy na całość :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach