Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika23lat

dlaczego? ? ?

Polecane posty

Gość kika23lat

dlaczego okazał się inny? no dlaczego? nie chce mi się żyć.. :(:(:(:(:(:(

a moze bardziej dokladnie opisz?? Moj facet tez sie okazal troszke inny niz mialam o nim wyobrazenia ale takiego innego ze wszytskimi wadami tez pokochalam;)

Gość mika_24
a co się stało?

Gość trudno tak
juz mnie to zaczyna denerwowoac.. dlazcego my musimy tyle plakac przez nich ..i niby kobieta zmienna jest ... wrrr co sie stało?

Gość kika23lat
po 2 latach zwiazku dowiedzialam sie, ze lubi sobie poflirtowac z kobietami przez net, nawet kilka poznal na zywo-nie zeby sex, ale sam fakt, ze szuka przyjaciolek :(:(:( rany :( zawsze myslalam,ze jest dojrzaly i w ogole a tu takie rzeczy chce mi sie ryczec:(:(:(:(

Gość kika23lat
wiem, ze mnie kocha ale wiem,ze taki z niego flirciarz netowy, co ja mam zrobic?jak sie z tym pogodzic?:(

Gość trudno tak
przytulam :) co za ch**e sory ale dzis sama mam dolek nie wiem co myslec juz o tym wszystkim...

Gość mika_24
Lepiej zmykaj od niego jak najdalej póki jeszcze nie jest za późno. Mój facet też sobie przez internet z dziewczynami rozmawiał, że niby to tylko koleżanki, a teraz po 5 latach związku odszedł właśnie do takiej jednej poznanej przez internet.

Gość kika23lat
łe a ja nawet w internecie nigdy z zadnym nie zaflirtowalam wiecie?bo uwazam,ze to nie fair, a on z tyloma:( jezu,ich byly dziesiatki łeeee

Gość kika23lat
mika24??? łeeeee

Gość kika23lat
no ale wiem, że przestał, już rozmawialismy o tym i wiem, że tego nie robi tylko nie umiem tego zaakceptowac, ze go bawily takie rzeczy:(

Gość mika_24
Jeżeli przestał to tylko na chwile. Takie coś siedzi w człowieku głęboko i ciężko się od teo uwolnić.