Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaffffffffka

ceny od osoby za lokal

Polecane posty

Gość kaffffffffka

Dziewczyny ile płacicie/płaciłyście za lokal od osoby? I czy to bylo w duzym miescie/małym/ na wsi? Zastanawiam sie czy 110 zl/osobe w miscie sredniej wielkosci to duzo?

to zalezy co masz wliczone w cene: Ja mam w hotelu na trasie Jaslo-Krosno..obiad 3 daniowy, 3 dania cieple, stol szwedzki, soki, woda,napoje gazowane, szampan na powitanie i apartament dla nowozencow w cenie.. Place 110 za osobe i uwazam, ze to jest ok cena. W Krakowie pytalam to od 120 do 150 srednio..

Gość kaffffffffka
a czy trzeba cos jeszcze do tego doplacac? Bo ja sie spotkalam z cena 110 od osoby plus 500zl za wynajem sali :-/ troche to dziwne dla mnie.....

Gość czarna1995
Kurcze 110 zł od osoby to bardzo tanio.My w Warszawie płacimy najtaniej 160 zł od osoby i wcale w tej cenie nie ma rarytasów.

U nie w mieście (70 tyś mieszkańców) w przyzwoitych lokalach (ale nie jakiś luksus) ceny od 150 do 200 zł. 110 zł to super tanio

bardzo tanio ja mam za 110 tyle ze obiad plys 4 cieple dania salatki i wesdlina i wszystko co potrzeba soki picie kawa tez wszystko jest 500zl to kaucja u nas tak jest ale to jest wliczone potem sie o te 500zl mniej placi wiec tanio w malych miastach jak moje ceny sa od 100-150zl ja place 110 ale wiem ze nie bedzie kichy dwa wesela znajomych plus wiele slyszalam pyszne jedzenie i daja to co zostanie jak malo domow weselnych:)

Ja za wesele i poprawiny 3,5 roku temu płaciłam 120 zł/os + 400 dekoracja (wesele w malym miasteczku).

Gość kaffffka
jejku dziewczyny nie wiedzialam ze takie sa ceny..... kurcze jak mowicie ze 110 to malo to chyba naprawde mi sie trafilo bo lokal na poziomie, w sumie najlepszy w moim miescie (ok 70 tys mieszkancow). Dzieki za wypowiedzi

Gość khffdg
my płacimy 150zł, bez ciast, owoców, napoi i alkoholu więc 110 to bardzo mało aha we Wrocławiu takie ceny są, oczywiście można znaleźć coś tańszego ale to są ogródki działkowe, lub rozwalające się sale

Gość J.lo2
w ubieglym roku 180; od osoby Białystok

Gość Aaaaaniiiiiiiiia
my płacimy 170 zł od osoby (Warszawa) W tym 5 gorących dań, 7 przekąsek, 3 sałatki, ciasta, owoce, napoje, kawa, herbata,tort i szampan + chlebek na powitanie.

Gość Aaaaaniiiiiiiiia
Dom weselny Arabella Stare Babice (ceny od 140 do 170 zł - w zależności od ilości osób).

Restauracja na trasie Jasło-Pilzno, ceny wahają się od 120 do 140 zł za osobę, w zależności od menu. Dodatkowo musisz kupić wódkę i ciasta, reszta zapewniona. No i apartament dla nowożeńców w hotelu ze free, hotel 3 gwiazdkowy:) Ona.uk ---> Ja znam twoje miejsce, bardzo fajne robią imprezy, też o tym myślałam, ale z moimi 120 osobami byśmy się tam nie pomieścili:)

Ja płacę 155 zł + 10 zł za nocleg. W tym obiad, 4 dania gorące, 6 zakąsek, 6 rodzajów ryb, 3 sałatki, marynaty, owoce, ciasto, napoje, tort, wiejski stół. Cena z poprawinami. Myślę, że to bardzo mało. Wesele będzie na Mierzeji Wiślanej.

Gość Bibetka
130 zł bez napojów, ciasta, wódki.Opolszczyzna

Gość ja 29.09.2007
Płaciłam 112 zł od osoby w tym : 2 torty, owoce, ciasta, napoje, poprawiny na 50 osób. Białystok!

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
6.10.2007 restauracja w górach (ośrodek narciarski) 140 zł/os w tym dekoracja sali i apartament dla nas:) do ceny nie wliczono ciast, napoi, alkoholu i owoców za to miałam w gratisie 4pietrowy tort:] 110zł to bardzo tanio . teraz podniesi ceny tej samej oferty co nasza do 180 zł ( są rózne opcje menu najdrozsze obecnie 200zł /os)

do Laura Diaz...ja robie w hotelu Artis..znasz go??Ja nigdy tam nie bylam, slyszalam tylko od znajomych, ze jest ok.Tak szczerze mowiac moja mama mi go zarezerwowala a ja zobacze lokal dopiero w marcu, haha...

Gość ja place 200 zl od osoby
z poprawinami 5 posilkow w nawesleu i 3 na poprawinach plus tort i faszerowany prosiak i 1l zimnych napojow na os alkohole i ciasta we wlasnym zakresie