Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GHGHG

MY POLACY MOZEMY BYC DUMNI BO WCZORAJ WYGRALISMY EUROPEJSIE MTV

Polecane posty

Gość GHGHG

nasza doda jest boska,

Gość nie wiem nic i boje sie
boska bo mowi wszedzie jak daje dupy? czy dlatego,ze ma cyce sztuczne? czy dlatego,ze ma tone tapety? a moze raczej za jej obciachowe zachowanie i durny śmeich? hmmm nie mogę się zdecydować, która z tych jej zalet:o podoba mi się najbardziej:P:o

Gość GHGHG
Ogladałam rozdanie nagród w irlandzkiej telewizji i nawet ... 02.11.2007 12:04 ... przez sekundę nie było Dody (nie wiem jak było w Polsce, ale pewnie w innych krajach było tak jak w Irlandii). Rozdanie nagród dla muzyków z poszczególnych ... ~nie lubie Dody dokładnie sie z Tobą zgadzam. ona była pokazana jak ... 02.11.2007 12:10 ... odbiera tą nagrodę, ale tylko w polskim MTV i to w jakimś osobnym studiu, gdzie nie było tych prawdziwych, wielkich gwiazd. normalnie żenada. a ona myśli, że cały ... ~X HAHAHAHAHAHAHA dzięki że to napisałaś :D Mogłam teraz się ... .. z niej tak na serio pośmiać ;) Ech... Teraz jej fanom (smarki lat 13 i napaleńcy, co w życiu biustu nie widzieli ;P) mają się z pyszna - ich gwiazdka Dodzia to ... ~normalnie śmiec...

Gość Wygralismy bo
glosowaly siksy i rekodzielnicy z Polski. Jakie europejskie, stuknij sie.

Gość ejjjee
przeciez szla po czerwonym dywanie i pisze najej stronie ze zrobila tam furore i ine gwiazdy wypadly blado na jej tle.

Gość hfghf
przeciez to glosowali polacy na polskiego wykonace a nie cala europa na jednego

Gość radiogłowy
europejskie matv dal nowego zespołu wygrali Estonczycy a nie jakas elektordioda durna babo