Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta_laik

BLUETOOTH jak korzystać z niego w telefonach ?? zapraszam

Polecane posty

Gość kobieta_laik

Jak to jak? Nie rozumiem pytania...:o Wysyłasz coś przez..., wybierając bluetooth, uprzednio włączywszy tę opcję...

Gość kobieta_laik
nie mając kabla usb...

Gość kobieta_laik
pobierac coś z kompa np.

Gość kobieta_laik
no proszę o pomoc wiedzących cos na ten temacik...

Gość kobieta_laik
uruchomilam w tel. bluetooth, byl aktywny... iii jak przyszlo co do czego, zeby pobrac z kompa cos to nie dalo rady...takze czy moze byc tak, ze moj komp nie jest do tego rodzaju funkcji przystosowany ???

Gość wiii
Bo tak latwo to nie ma ;) Musisz sobie najpierw dokupić bluetootha do kompa. Koszt niewielki (ja na początku roku dalam 39zl, teraz napewno jest taniej), instalujesz oprogramowanie do niego, podlączasz go, wlączasz bluetootha w telefonie i dopiero możesz przesylać wszystko co dusza zapragnie :) W razie jeszcze jakichś pytń chętnie pomogę, w razie mozliwości bo też jestem tylko kobietą średnio znającą sie na tych sprawach :p

Gość kobieta_laik
dzieki serdeczne wiii :) i to mi chodzilo..o jakies szczegolowe info to trzeba bedzie sie rozejrzec za tym oprogramowaniem... tylko tak sie zastanawiam czy nie taniej mnie wyniesie juz kabel usb, ale to juz przekalkuluje sobie...

Gość kobieta_laik
a co do transferu danych miedzy telefonami to chyab nie ma takich ceregieli ??

Gość kobieta_laik
myslalam ze tu sie wycwanie bez tego kabla...posciagam sobie myk myk coś...no szkoda :(

Gość wiii
Kabel do telefonu odradzam. Ponieważ jak kupisz kabel to masz go tylko do jedego modelu telefonu a bluetootha podlączysz pod każdy jeden telefon bez względu na markę (oczywiście jesli tylko ma bluetootha). A cena jest mniej więcej zbliżona ale chyba kabel jest troszkę droższy.

Gość wiii
A między telefonami to jest banalne. Przykladowo jak Ty chcesz komuś coś przeslać to tamta osoba tylko wlącza u siebie bluetootha a Ty u siebie tylko bierzesz wyślij i zaznaczasz że przez bluetootha. Potem tylko czekasz aż przejdzie. Tyle :)

Gość kobieta_laik
dzieki :) Pozdrawiam

Gość czerwień słońca_
A jak na przyklad chce się przeslać dane z telefonu na komputer to czy mając ten program w kompie da się ?

Gość ja dodaje zawsze
a masz stacjonarnego kompa czy laptopa? bo jak laptopa to moze masz w nim bluetootha i nawet o tym nie wiesz:P albo podczerwien...wtedy nie trzeba kabla ani nic:P

Gość wiii
Ja nie mam laptopa więc odpowiadam tylko jak to jest na zwylkym komputerze, bo tu się orientuję. Więc jeśli masz bluetootha to przesylasz wszystko z komputera na telefon i z telefonu na komputer :D

Gość wiii
Proszę bardzo :) Cieszę się że moglam pomóc :D

Gość zielono mi zielono
no ok mam laptopa mam w nim bluetooth i w telefonie tez chce sobie zgrac muzyke z kompa na telefon jak to zrobic krok po kroku:)

Gość ja tez chce wiedziec